Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελάχιστη αμοιβή για υπεύθυνη δήλωση αδειούχου εγκαταστάτη


Recommended Posts

Καταρχάς δεν μας λες σε τη αφορά η ΥΔΑΕ

Αν αφορά επανέλεγχο λόγο επαύξησης ισχύος ή αλλαγή ονόματος

τότε κάνε τους απαιτούμενους ελέγχους και χρέωσε ανάλογα. Εάν αφορά νέα ηλεκτροδότηση την οποία την έκανες εσύ τότε υποχρεούσαι να την κανείς χωρίς αμοιβή.

Αλλά εάν αφορά νέα ηλεκτροδότηση την οποία την έκανε ένας μη αδειούχος ηλεκτρολόγος τότε κάνεις έγκλημα. Εμφανίζονται κάτι τύποι που το παίζουν ηλεκ εγκαταστάτες όπως Οτετζιδες,Δεητζιδες, κάποιοι άσχετοι η οποίοι επειδή δούλεψαν σε ηλεκτρολόγο για κάνα φεγγάρι και νομίζουν ότι έμαθαν την τέχνη , η και ακόμα χειρότερα πρώην συνάδελφοι μου επαγγελματίες και νυν συνταξιούχοι, κατεβάζουν την τιμή 60% κάτω από αυτή που έδωσε ο ηλεκτρολόγος και περνούν τη δουλεία. Χόρια που ο ιδιοκτήτης της οικοδομής θα αποκαλέσει τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο ΚΛΕΦΤΗ και άντε τώρα να του εξηγήσει ηλεκτρολόγος ότι δεν είναι κλεφτής ή ελέφαντας. Και όλα αυτά συμβαίνουν γιατί υπάρχουν κάτι τύποι που έχουν το δικαίωμα υπογραφής και υπογράφουν για 100 ,150€ δεξιά και αριστερά χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συναδελφε συμφωνω μερικα με την παραθεση σου οτι είναι λάθος η υπογραφη ΥΔΕ χωρις

αυτοψία,αλλα το να αποκαλείς με επίθετα και να χαρακτηρίζεις συγκεκριμενες επαγγελματικές κατηγορίες ,νομίζω ότι τουλάχιστον σε μειώνει...Γνωρίζω και προσωπικά αρκετούς ΟΤΕτζήδες και ΔΕΗτζήδες μακράν καλυτερους από αρκετούς "επαγγελματίες¨εγκαταστάτες.......Και αυτοί οι ¨τύποι¨που αναφέρεις με δικαίωμα υπογραφής το κέρδισαν το δικαίωμα με σπουδές και πτυχία ,αντίθετα με αρκέτους ειδήμονες και "έμπειρους" επαγγελματίες....αυτά για την ώρα

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε arkan03399 δεν στοχοποίησα καμία επαγγελματική κατηγορία του χώρου μας. Άλλωστε και στη δικιά μου κατηγόρια η οποία είναι το κατώτατο κλιμάκιο του κλάδου, υπάρχουν συνάδελφοι η οποίοι έκαναν την υπογραφή επάγγελμα, άνοιξε μια εφημερίδα στις αγγελίες και θα καταλάβεις τη εννοώ.

Ε δεν γίνεται όμως ρε αδερφέ να ξεπουλάτε για 100, 150 € το δικαίωμα υπογραφής που κατέχεται και το οποίο το αποχτήσατε με μεγάλο κόπο , προσπάθεια, ξενύχτη, στερήσεις από εσάς και τους γονείς σας.

Όσο για τους Δεητζηδες και Οτετζηδες επειδή δεν είχαν τα ‘’κότσια’’, (ταιριάζει άλλη λέξη) να βγουν στην αγορά σαν επαγγελματίες ‘’έγλυψαν’’ κάποιο πολιτικό ή κομματάρχη και τους έχωσε στο δημόσιο αλλά κάνουν και τις αρπαχτές τους απέξω, αλλά με ρωτάς εμένα και των κάθε επαγγελματία που βρίσκουμε τα € για το ΤΕΒΕ, τα έξοδα του γραφείου , αποθήκης, επαγγελματικού αυτοκινήτου, αμ τη συνάφεια που τη βάζεις, 6500€ μου έκατσε, και μου λέει ο έφορος ή τα δίνεις η έρχομαι για έλεγχο. Το μόνο που ζητάω είναι λίγη συναδελφική αλληλεγγύη σε αυτούς τους δύσκολους και χαλεπούς καιρούς.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Ο άνθρωπος έκανε μια πρακτική ερώτηση. Το να ξεφύγουμε σε φιλολογικές συζητήσεις - καλό είναι και αυτό αλλά για νέο ποστ - δεν απαντάει στην ερώτηση του φίλου...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.