Μετάβαση στο περιεχόμενο

bach

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

1 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Σέρρες
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Απόφαση της συνεδρίασης 205/15-11-2012 του Δ.Σ. ΕΤΑΑ για μη εφαρμογή των οδηγιων του ΕΟΠΥΥ εν όψει δικαστικής απόφασης σχετικά με το θέμα αυτό. Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε την απόφαση http://www.etaa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=460:-8-&catid=1:2011-12-08-07-56-53&Itemid=50 Click here to view the είδηση
  2. Απόφαση της συνεδρίασης 205/15-11-2012 του Δ.Σ. ΕΤΑΑ για μη εφαρμογή των οδηγιων του ΕΟΠΥΥ εν όψει δικαστικής απόφασης σχετικά με το θέμα αυτό. Στο παρακάτω link μπορείτε να βρείτε την απόφαση http://www.etaa.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=460:-8-&catid=1:2011-12-08-07-56-53&Itemid=50
  3. Ευχαριστώ πολύ. Ελπίζω να δουλέψει απροβλημάτιστα. Συνέχισε την άψογη δουλειά σου.
  4. Κατέβασα την τελευταία σου έκδοση, αλλά τα πακέτα (βασικό και επιπλέον) δεν τα βρίσκω πουθενά. Μου βγάζει dead link.
  5. Την βρήκα την απάντηση, μετά από πολλή δουλειά και όποιος την θέλει μπορεί να μου στείλει pm. Απλώς αναφέρω ότι χρησιμοποίησα ασύγχρονη γεννήτρια και έχω κάνει το μονογραμμικό σε μορφή cad.
  6. Σ' ευχαριστώ mathaiospapa για την απάντηση και έχεις δίκαιο που δεν σου έδωσα περισσότερες λεπτομέριες. Οπότε σου λέω το εξής: 1. Δεν πρόκειται ακριβώς για υδροηλεκτρικό, αλλά ανήκει στα μικρά υδροηλεκτρικά. 2. Ονόμαζεται ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΑΣ ΒΑΡΥΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ, αλλά δεν μπορώ να σου δώσω περισσότερες λεπτόμεριες. 3. Παράγει κατευθείαν εναλλασσόμενο με τάση εξόδου 400V, οπότε δεν χρειάζεται υποβιβασμό τάσης. 4. Ουσιαστικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι πρόκειται για μια ασύγχρονη γεννήτρια που πρέπει να συνδεθεί στο δίκτυο. 5. Και εγώ δεν ξέρω και πολλές λεπτομέριες, γιατί ο επενδυτής δεν μου έδωσε.
  7. Έχω αναλάβει ένα μικρό υδροηλεκτρικό έργο 0,5MW και έχω κολλήσει στην συνδεσμολογία. 1. Συνδέεται στη Χαμηλή ή στην Μέση Τάση; 2. Απαιτείται υποβιβασμός ή ανύψωση της τάσης; 3. Μέσα προστασίας; 4. Διατομές Καλωδίων; Όποιος γνωρίζει έστω και κάτι ας μου δώσει τις γνώσεις του.
  8. Θα ανεβάσω μια έτοιμη προταση που έχω καταθέσει για ένα ηλεκτρονικό μαγαζί στα downloads. Την ανέβασα στα downloads στα έντυπα (Εργασιακά-Ασφαλιστικά). Πιστεύω να σε βοηθήσει. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι, πως πρέπει να κάνεις μια υπερεκτιμημένη (δεν θα σε ελέξουν ποτέ) οικονομοτεχνική μελέτη. Να πεις τις ποσότητες των προϊόντων (ζυμαρικά και παραδοσιακά) που πρόκειται να πουλάς κάθε χρόνο και σε ποια τιμή φροντίζοντας κάθε χρόνο τα κέρδη να είναι αυξανόμενα εκθετικά. Επειδή δεν το βρίσκω στα έντυπα (Εργασιακά-Ασφαλιστικά) το ανέβασα και στα Διάφορα Τελικά είναι μεγάλο σε μέγεθος και δεν μπορώ να την ανεβάσω στα downloads. Αν το χρειάζεσαι πες μου να στο στείλω με email.
  9. Τι θα ήθελες να ρωτήσεις? Αν μπορώ θα σε βοηθήσω.
  10. Δεκτόν. Αν και διάβασα τους κανονισμούς μάλλον την έκανα την "πατάτα" μου. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτικός.
  11. Ευχαριστώ πολύ. Δεν ήθελα να κατηγορήσω κανέναν και για μένα όλοι οι μηχανικοί είναι ισάξιοι. Όλοι οι μηχανικοί έχουμε τα ίδια δικαιώματα. Δεν μπορώ να ξέρω τις αρμοδιότητες του κάθε μηχανικού. Απλώς πίστευα επειδή μου το ζήτησε Πολιτικός Μηχανικός θα μου το έδινε Πολιτικός Μηχανικός. Συγνώμη αν έθιξα τον οποιοδήποτε μηχανικό. Έτσι και αλλιώς εγώ όπως ανέφερα είναι Ηλεκτρολόγος και άσχετος με το αντικείμενο σας.
  12. Διαμαρτύρομαι για την παρατήρηση που μου επιβάλατε!!! Όταν ανέβασα μια αναζήτηση ΦΕΚ σχετικά με όρους δόμησης (ΦΕΚ 383/Δ) στους "Πολιτικούς Μηχανικούς" μου επιβάλατε πάλι παρατήρηση και το μεταφέρατε "Αμοιβές-Οικονομικά Αδειών". Ανεβάζω πάλι παρόμοιο ΦΕΚ (ΦΕΚ 374/Δ) και μου επιβάλετε πάλι παρατήρηση (κίτρινη κάρτα) και μεταφέρετε το θέμα στους "Αγρονόμους Τοπογράφους Μηχανικούς - Χωροτάκτες". Πως είναι δυνατόν ένα θέμα που αφορά άμεσα πολιτικούς μηχανικούς και την λύση μπορεί να την δώσει πιο εύκολα πολιτικός μηχανικός παρά τοπογράφος, δεν θεωρείται ότι δεν μπήκε στην σωστή θεματική ενότητα!!! Αποφασίστε τελικά που είναι σωστό να μπει!!!! Και να φανταστήτε πως είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός και έκανα εξυπηρέτηση σε φίλο!!!
  13. Επειδή πρόκειται για έργο κατασκευής ξενοδοχειακής μονάδας στη Ζαγόρα Πηλίου στο Ν. Μαγνησίας που χαρακτηρίζεται ως "Παραδοσιακός Οικισμός" οι συντελεστές δόμησης διαφέρουν και στηρίζονται στο ΦΕΚ 383/Δ που είναι τροποποίηση του ΦΕΚ του τίτλου, το οποίο δεν μπόρεσα και να βρω στο διαδίκτυο. Όποιος μηχανικός είναι από τον Βόλο ή από αλλού και το έχει στην κατοχή του και δεν του είναι κόπος ας το ανεβάσει στα downloads.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.