Μετάβαση στο περιεχόμενο

[4Μ] Τρόπος, μεθοδολογία εργασίας


lem-x24

Recommended Posts

Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω:

Έχω να κάνω καθορισμό κτιρίου στο Fine.Το ισογείο έχει τα περισσότερα δωμάτια στο επίπεδο 0, δηλ στο έφαφος και τα υπόλοιπα δωμάτια ανεβαίνεις κάτι σκαλάκια και τα έχει στο επίπεδο +0,75m.Το ίδιο συμβαίνει και με το υπόγειο.Τοδάπεδο του υπογείο( το μεγαλύτερου μέρος) είναι στο επιπεδο-3m και το υπόλοιπο στο -3,5m.Όταν θα κάνω ισαγωγή κάτοψης τι ύψος να βάλω;Έχει συναντήσει κανείς τέτοια περίπτωση; Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σας. Για να μην ανοίγω νέο topic (άλλωστε αυτό το θέμα μου φαίνεται σχετικό με αυτό που θα ρωτήσω) θα μπορούσατε μήπως να με κατευθύνετε λίγο για να κάνω μια μελέτη θέρμανσης-κλιματισμού (μονοσωλήνιο)-κλιματισμού με fan coils τα οποία όμως θα παίρνουν απο αντλία θερμότητας? Έχω βρεί θερμικές-ψυκτικές απώλειες. θα το σχεδιάσω με την εφαρμογή fan coil (για την ψύξη) και μετά θα κάνω το ίδιο με την εφαρμογή "μονοσωλήνιο" για την θέρμανση? Τι θα κρατήσω απο τα αποτελέσματα (προφανώς όχι λέβητα για παράδειγμα). Υπάρχει μήπως κάποια τεχνική έκθεση για να δω πως κινήται αυτό το σύστημα, τι να συμπεριλάβω κλπ? Πραγματικά είμαι σε απόγνωση και δεν μπορώ να κοιμηθώ απο την ανησυχία μου γιατί έχω πολύ μικρό dead line.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.