Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή υπογραφής


Recommended Posts

καλησπερα

ειμαι νεος μηχανκος και νεο μελος στο φορουμ και θελω να ρωτησω το εξης

 

μου ζητηθηκε να υπογραψω μια μελετη η/μ χωρις να την εχω κανει ο ιδιος

και δεν ξερω ποσα χρηματα να του ζητησω

αν καποιος γνωριζει ποιο ειναι ενα λογικο ποσο η καποιον τροπο να το υπολογισω αναλογα με τα τετραγωνικα ας μου δωσει μια απαντηση

Link to comment
Share on other sites

Καλώς όρισες στο forum.

 

Πέρα από το γεγονός ότι ανάρτησες το ερώτημά σου σε λάθος θέμα, είναι εντυπωσιακό ότι με το πρώτο σου μήνυμα ζητάς πληροφορίες από συναδέλφους για το ύψος της αμοιβής που θα ζητήσεις για μια μελέτη Η/Μ που ΔΕΝ έχεις συντάξει εσύ αλλά κάποιος άλλος και προτίθεσαι να υπογράψεις αντί να ζητήσεις πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙΣ τη μελέτη ώστε, ΝΑ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΣ ότι είναι σωστή, για να την υπογράψεις.

Link to comment
Share on other sites

Ποσώς απασχολεί τον Μητσάρα (και πολλούς στη θέση του) , για το πως θα ελέγξει την μελέτη για να διαπιστώσει αν είναι σωστή . Στην τελική μπορεί και να μην τον ενδιαφέρει και αν είναι σωστή . Σίγουρα τον απασχολεί να καθορίσει την αμοιβή του για να μην τον πιάσουν "αδιάβαστο" . Σε καιρούς απόλυτης μπαχαλοποίησης και γενικής ατιμωρησίας (βλέπε το θέμα τον μηχανικών στη Λάρισα) , ο καθένας κοιτά να κάνει το κομμάτι του ζώντας σε ένα δικό του παράλληλο σύμπαν και αγνοώντας τους άλλους.

 

Το κακό είναι ότι η κρατική μηχανή βρίσκεται σε κατάσταση διαρροής προ καιρού . Την θραύση περιμένουμε. Και άλλοι την περιμένουν ακόμη περισσότερο στοιχηματίζοντας σε αυτήν.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.