Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οικοδομικές Άδειες-Αδειοδοτήσεις Γη υψηλης παραγωγικοτητας


pansin

Recommended Posts

Καλησπερα,

Ονομάζομαι Παναγιωτης και ειμαι νεο μέλος..

 

Θα ηθελα να ρωτησω τι ακριβως γίνεται με την "ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΥΨΗΛΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ" . Εχω ενα αγροτεμαχιο στον Δημο Διου - Ολυμπου. Ειναι εκτος Σχεδιου , εντος Ζωνης. Είναι περιπου στα 4700μ. Εχω φτασει μεχρι το σημειο της χρησης γης αλλα δεν εχω κανει την αιτηση για την υψηλη παραγωγικοτητας φοβουμενος μην μου το χαρακτηρισουν υψηλης και με "αποτελειωσουν". Μου ειπαν οτι περιμενουν μια τροπολογια και να μην κανω την αιτηση ακομη μεχρι να ξεκαθαρισουν.. Το αγροτεμαχιο ειναι χερσο και απο 7500μ εγινε 4700μ γιατι χαρακτηρισαν σαν δασικο τα υπολοιπα.. Υπαρχει κανενα νεο ή κατι που να μας δινει κουραγιο μπας και το πουλησω ή το χτίσω ή να το βάλω ριγανη ολύμπου?? Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Γειά σας με λένε Θανάση και ειμαι νέο μέλος στο forum. Εχω ένα αγροτεμάχιο 18στρ, και θέλω να ασχοληθώ με την καλλιέργεια σαλιγκαριών ανοιχτού βιολογικού τύπου. Το αγροτέμάχιο βρίσκεται σε ζώνη υψηλής παραγωγικότητας. Το μόνο που θα χειαστεί να κατασκευάσω είναι μια μικρή αποθηκούλα 40τρ.μ Λέτε να αντιμετωπίσω πρόβλημα? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.