Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχεις δίκιο milto ότι δεν αναφέρει ο κατασκευαστής το τρόπο συνδέσεις ακόμα, και στην τήξεως εκτός, από τη περίπτωση του ΔΔΕ. Απλά όλοι οι τεχνικοί ακλουθούμε μια δεδηλωμένη για να μην μπερδευόμαστε

Κρατώ ένα α/δ C 3*25 και έχει ένα σχέδιο στη πάνω πλευρά έχει τις επαφές 1-3-5 και τις έχει ανοιχτές σε σχέση με ένα αστεράκι (φορτίο) Ίσως να είναι αυτή η δήλωση του κατασκευαστή για τον τρόπο σύνδεσης

post-47835-131887274344_thumb.jpg

• Απαντήσεις 24
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Δημοσιεύτηκε

Νίκο, το σύμβολο που περιγράφεις είναι αυτό της απομόνωσης. Ο μικροαυτόματος αυτός είναι κατάλληλος για απομόνωση.

Δημοσιεύτηκε

Ναι, είναι απλά διακόπτης ράγας για αυτό δε ρώτησε ο mixalis1988? μπορείς να τον συνδέσεις όπως θες απλά, όλοι οι τεχνικοί ακλουθούμε μια συγκεκριμένη σειρά σύνδεσης από συνήθεια

Δημοσιεύτηκε
Κρατώ ένα α/δ C 3*25
Το παραπάνω το μετέφρασα ως εξής:

α/δ--> αυτόματος διακόπτης (φαντάστηκα ότι εννοείς μικροαυτόματο).

C 3*25--> χαρακτηριστική C

Οπότε ήμουν σίγουρος ότι μιλάς για μικροαυτόματο και όχι για διακόπτη.

Δημοσιεύτηκε

επειδή μπερδευτήκαμε

Στο #21 μιλώ για μια ασφαλεια σχετικά με αυτό που ρώτησε ο mixalio στο #1

Πάντως στην αγορά επικρατεί ο όρος ασφαλειοδιακόπτης δεν ξέρω αν υπάρχει διακόπτης φορτίου ράγας με τα χαρακτηριστικά μιας ασφάλειας και ενός διακόπτη

Το λέω αυτό γιατί σε ένα θερμοσίφωνα ή ηλιακό θερμοσ χρησιμοποιούμε 2*20Α. Έχω την εντύπωση ότι αυτές οι ασφάλειες έχουν περισσότερα ανοιγοκλεισίματα από μια 1*20, μπορεί να είμαι λάθος...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.