Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aπασχόληση Μηχανολόγου ΤΕ με μισθό Μηχανοτεχνίτη


stark_21

Recommended Posts

Συνάδελφοι-σες καλησπέρα, είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός ΤΕ με 15ετή εμπειρεία στη βιομηχανία. Εργάζομαι εδώ και 8 μήνες περίπου για μια εταιρεία επεξεργασίας και διαμόρφωσης μετάλλου. Η πρόσληψη έγινε μετά από 4μηνη περίοδο ανεργίας, και επειδή συντηρώ πενταμελή οικογένεια (τρίτεκνος) αναγκάστηκα να ξεκινήσω με τον μισθό μηχανοτεχνίτη, με την υπόσχεση κάποια στιγμή να μου αναγνωρίσουν το πτυχείο. Μεχρι εδώ "καλά" αλλά τώρα ο καλός μου εργοδότης ζητάει από 'μένα να εργαστώ ώς υπεύθυνος τμήματος (ποιοτικός έλεγχος) αλλά με τις αποδοχές μηχανοτεχνίτη! Θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω στο θέμα γιατί μου ετέθει το εκβιαστικό δίλημμα, ή δέχομαι ή απολύομαι. Λέτε μια επίσκεψη στην Επιθ.Εργασίας να μου έδινε κάποια λύση?

 

Α ξέχασα δεν μου καταβάλλονται 3ετίες ,επιδόματα τέκνων, επίδομα υπευθυνότητας, επίδομα χρήσης Η/Υ, Βενζίνες... και εγώ δεν ξέρω τι άλλο!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.