Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Ξυλεία εξωτερικου χώρου για φράχτη


Recommended Posts

Αγαπητοί συνforumίτες. Θέλω να κατασκευάσω φράχτη σε αστική οικία από οριζόντιες τάβλες, λείες χωρίς "χτένι". Μιας και έχω μπερδευτεί και ο καθένας μου λέει τη δική του άποψη προσπαθώντας να μου πουλήσει ξυλεία παρακαλώ θερμά να με βοηθήσετε. Θέλω συνδυασμό χαμηλού κόστους και minimum συντήρησης με λάδι εμποτισμού κάθε χ χρόνια. Ποιά είναι η διαφορά ποιότητας και συντήρησης μεταξύ του ιρόκο και του εμποτισμένου Σουηδικού? Η διαφορά τιμής είναι μεγάλη και αναρωτιέμαι αν αξίζει το κόστος του ιρόκο για τη χρήση που το θέλω και δεδομένου οτι τα περισσότερα που εισάγονται είναι με ραβδώσεις (χτένι)

Link to comment
Share on other sites

το forum δεν επιτρέπεται να δίνει συμβουλές καταστημάτων ή συγκεκριμένων brand name υλικών. Θα σε συμβούλευα να βρείς κάποιου deck εμποτισμένη ώστε να μην θέλει και συχνή συντήρηση. Και έπειτα αν πάρεις απλές τάβλες θα θένε βερνίκι και συντήρηση οπότε οικονομικά δεν σε συμφέρει.

Link to comment
Share on other sites

Δε ζήτησα ούτε καταστήματα ούτε brand name υλικού. Αναφέρομαι σε δυο είδη ξυλείας deck τα οποία επιθυμώ να τα συντηρώ με λάδι εμποτισμού (όχι βερνίκι) με όσο το δυνατόν λιγότερη συχνότητα και διατηρώντας την εμφάνιση και την αντοχή τους. Επαναλαμβάνω λοιπόν την ερώτηση ευελπιστώντας κάποιος που γνωρίζει τις ιδιότητες των ξύλων να με κατατοπίσει.

ΙΡΟΚΟ (ή τα παραπλήσια Merbau, Massaranduba κλπ) ή ΣΟΥΗΔΙΚΟ ΕΜΠΟΤΙΣΜΕΝΟ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.