Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τιμολόγηση προσφορών


nikostr

Recommended Posts

Χαιρεται!

Η γυναίκα μου εργάζεται σε μία εταιρεία στην Κύπρο στο τμήμα των προσφορών. Οι περισσότεροι στον τομέα αυτό εχουν σπουδάσει επιμετρητές ποσοτήτων και εχουν εξειδικευμένη γνώση του αντικειμένου σε σχέση με τους πολιτικούς μηχανικούς.

 

Γνωρίζετε αν υπαρχει κάποιο βιβλίο ή κάποιο site στο ιντερνετ οπου να υπάρχουν πληροφορίες για το πώς γίνεται το κομμάτι της τιμολόγησης μιας προσφοράς?

Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να ψάξεις για πληροφορίες και βιβλία για Quantity Surveying. Διαδεδομένο στην Αγγλία και γι'αυτό και στην Κύπρο. Έτσι να ψάξεις τον όρο.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σ'ευχαριστώ πολύ!

Βρηκα καποια πράγματα με μια προχειρη αναζήτηση και θα το ψαξω κι αλλο. Αν ωστόσο γνωρίζει κάποιος για συγκεκριμένα βιβλία χρησιμα θα ήταν ότι καλύτερο!

Link to comment
Share on other sites

Ηταν το πρωτο που εντόπισα και φάνηκε ενδιαφέρον και μάλιστα ειναι και μεγάλο. Εχει πραγματα που μπορεί να βοηθήσουν πρακτικά στις προσφορές? Δηλαδή στο πως γίνεται η σωστή τιμολόγηση συγκεκριμένα κλπ..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.