Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διακόπτης φορτίου στον πίνακα DC


mech.eng

Recommended Posts

Καλησπερας συναδελφοι. Θελω να κανω την εξης ερωτηση.

Ενδιαμεσα στα πλαισια και στον ινβερτερ πρεπει να παρεμβαλλω εναν πινακα dc.αυτος πρεπει να περιεχει αντικεραυνικα,ασφαλειοαποζευκτη (προστασια εναντι βραχυκυκλωματος, δεν διακοπτει υπο φορτιο) και εναν διακοπτη φορτιου. Εφοσον ο ινβερτερ ειναι ο sma tripower o oποιος εχει ενσωματομενο διακοπτη φορτιου (''ess switch''), μπορω να αποφυγω την εγκατασταση του διακοπτη φορτιου στον πινακα dc???

 

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum και με τη χρήση της δυνατότητας επεξεργασίας μηνύματος , διορθώστε τα κεφαλαία διότι δυσχεραίνουν στην ανάγνωση.

Ευχαριστώ, gvarth.

Link to comment
Share on other sites

Η ΔΕΗ επιβάλλει διακόπτες DC. Το ESS της SMA είναι ηλεκτρονικός διακόπτης στο DC οπότε γιατί να μην είσαι καλυμμένος?

 

Οι DC διακόπτες για τάσεις 1000V είναι ακριβά εξαρτήματα.

Link to comment
Share on other sites

Πρακτικά, μπορείς να κόψεις από τον ESS switch και κατόπιν να ανοίξεις τον αποζεύκτη. Δεν ξέρω αν είσαι καλυμμένος από θέμα κανονισμών. Πάντως, δεν είναι σύμφωνο με τον 384. Δες αυτό το μήνυμα από άλλο θέμα.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ.Απ ότι συμπεραίνω , πρακτικά είμαι καλλυμένος με τον ESS.Άν όμως ο μετατροπέας δεν έχει ενσωματομένο διακόπτη φορτίου , τότε πρέπει να μπεί διακόπτης φορτίου στον πίνακα.Οι ασφαλειοαποζεύκτες δέν κάνουν διακοπή υπο φορτίο.Ωστόσο , μερικοί πινακάδες τους προτείνουν και για αυτόν τον σκοπό...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.