Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Μαρμαρο βεραντας 30 ετιας ,προβληματα υγρασιας και ΛΥΣΗ


thanos.k

Recommended Posts

Το σπιτι ειναι 30 ετιας...Πολυ κοντα σε θαλασσα και το χτυπαει ο βοριας αρκετα το χειμωνα. Τα τελευταια 5 χρονια παρατηρηθηκε οτι τα μαρμαρα στην βεραντα λογω συστολης-διαστολης αλλα και λογω πολυκαιριας του μαρμαρου αρχισαν να χανουν την γυαλιστερη υφη ,και το κυριωτερο στην περιοχη της υδροροης επειδη ειναι πλαγιες και οχι καθετες το νερο πηγαινει και στην πλακα κατω απο τα πλακακια προκαλωντας αυτα που θα δειτε στις φωτογραφιες ...

 

Η ολικη λυση απο την ολη μου μελετη σαν ιδιωτης ειναι Ξυλωμα μαρμαρων αλλα και σοβα κατω απο την βεραντα και στρωσιμο πλακακι και επισκευη ολικη ...αλλα θα χρειαστουν αρκετα χρηματα και δουλεια.

 

Υπαρχει καποια λυση αλλη ωστε να μην βγει το μαρμαρο ? Να επαναφερθει η υδατοστεγανωτητα του (οση μπορει να προσφερει το μαρμαρο) με καποια διαδικασια και καποια υλικα ?Ειδικο συνεργειο τριβεια κτλ ?

Εαν μπορει να γινει αυτο και να ξηλωθουν οι υδροροες να γινουν καθετες και καλα μονωμενες γυρω γυρω...και επειτα επισκευη της βεραντας αποκατω με τον σωστο τροπο .. ωστε το κοστος να ερθει στο 50-60 % λιγοτερο απο την ολικη λυση ξηλωματος και στρωσιμο με πλακακια.

 

Ελπιζω να με βοηθησετε να και οι φωτογραφιες

 

http://imageshack.us/photo/my-images/594/wp000109.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/692/wp000110.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/828/wp000111r.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/51/wp000112.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/534/wp000113.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/840/wp000114.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/34/wp000115.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/12/wp000116t.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/840/wp000117.jpg/

Link to comment
Share on other sites

Καθαίρεση και επισκευή στα επιχρίσματα (σοβάδες) για να μη σας έρθουν στο κεφάλι, στοκάρισμα στους αρμούς στο στηθαίο και στις τρύπες των υδρορροών (πιθανή αιτία), γυάλισμα στά μάρμαρα για να επανέλθει η γυαλάδα και πέρασμα με ένα αδιαβροχοποιητικό προαιρετικά. Με επιφυλαξη πάντα

Link to comment
Share on other sites

thanos.k

 

το προβλημά σου είναι η διάβρωση της όπλισης του εξώστη που σπάει το μάρμαρο. Εαν δεν λύσεις πρώτα αυτό το πρόβλημα οποιαδήποτε λύση θα είναι ελάχιστης διάρκειας.

Link to comment
Share on other sites

Κυριε Ροδοπουλε ευχαριστω για το χρονο σας..εχετε να προτεινετε κατι συγκεκριμενο ? Απο οτι ειδατε τα πορβληματα κατα 99% οφειλωνται στην κακη κατασκευη των υδροροων ..Σκεφτηκαμε να τις ανοιξουμε και να μπει νεος σωληνας με σωστη διαδικασια και μονωση . Οσο για τα επιχρυσματα θα πρεπει να γινει ολικη επισκευη οντως

Link to comment
Share on other sites

μετα την νέα υδρορροή και κατέβασμα των επιχρισμάτων θα περάσεις πρώτα ξύδι με νερο 1/10, Penetron. Μετά πλύσιμο με πιεστικό και σοβάς.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.