Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ροδοπουλος

Core Members
  • Περιεχόμενα

    6.104
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    52

Everything posted by Ροδοπουλος

  1. Θέλεις ειδικούς μεταλλικούς οδηγούς με ειδικά βλήτρα και κασώματα Σου λεέι βλακείες Βλακείες προφανώς
  2. να κάνετε μια μελέτη που της επιτρέπει να στεγνώσει. Δεν υπάρχει καλύτερη μέθοδος αλλα μελέτη
  3. Εφόσον η ενίσχυση αφορά αποκλειστικά την προσθήκη ..... δεν υπάρχει καμία υποχρέωση των υπόλοιπων ιδιοκτησιών. Αντίθετα οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες μπορούν να προσβάλουν νομικά την προσθήκη.
  4. καλά κάτσε να δεις που θα πετάξουν τα σίδερα σκουριά απο κάτω και θα κλαίτε
  5. τα χρώματα δεν έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες αλλα ανακλαστικότητα
  6. Οποίος δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά των κανονισμών και των εναρμονισμένων προτύπων μπορεί κάλλιστα να αλλάξει επάγγελμα. Προσοχή όμως μακρυά απο τα τεχνικά επαγγέλματα καθότι ο απλός ηλεκτρολόγος που συνεργάζομαι έχει στην τσάντα του πάνω απο 10,000 Ευρώ σε εξοπλισμό.
  7. Υπάρχει σχέδιο ΠΕΤΕΠ https://e-archimedes.gr/component/k2/item/7022-
  8. ξέρετε πόσοι μήνες απαιτούνται για να στεγνώσει το ελαφρομπετόν με αφρογόνο? Κατ ελάχιστον 4
  9. να κάνει ο μηχανικός μια επίλυση Glaser και μετά να λέει ότι λέει. Μαζέψτε τα χρήματα και να κάνετε μια σωστή δουλειά κατόπιν σωστής μελέτης
  10. θα ανοίξετε τους αρμούς και θα περάσετε αυτό http://www.abolinco.com/gr/products_details.php?id=93&tid=5&mid=4
  11. το γεγονός ότι έχουμε ενανθράκωση δεν σημαίνει απαραίτητα και διάβρωση του οπλισμού αλλά υψηλή επικινδυνότητα για διάβρωση οπλισμού εφόσον υπάρχει το κρίσιμο ποσοστό υγρασίας. Η διαφορά της αντοχής μπορεί να προέρχεται απο πολλά αίτια, είτε ενδογενή είτε εξωγενή.
  12. να γίνει επέμβαση όπως θα κάναμε και σε οπλισμό εντός του σκυροδέματος
  13. το πλέγμα δεν είναι ενίσχυση !!!!!! Μπαίνει επειδή έχουμε μεγάλο πάχος στρώσεων για να αυξήση την εφελκυστική αντοχή
  14. οι μελέτες είναι εκτός τιμής. Ο υπεύθυνος εκτός του μηχανικού ποιος είναι? Σίγουρα δεν είναι ο ΚΤΕ.
  15. Έχεις μετατρέψει το θέμα ανθεκτικότητα κατασκευής σε ανθεκτικότητα έναντι διάβρωσης και είναι τραγικό λάθος. Μια ανθεκτική κατασκευή δεν έχει να κάνει μόνο με υλικά αλλά βασικότερο με τον σχεδιασμό της. Το σημαίνει "άριστο σκυρόδεμα + άριστες επικαλύψεις και συμπυκνώσεις + αναστολείς διάβρωσης?" Απολύτως τίποτα όταν αυτά τα άριστα πράγματα ρηγματωθούν καθώς δεν έχουμε τον επιπλέον οπλισμό που χρειάζεται ώστε να πάμε σε W ρωγμών < 0,1mm? Η SIKA δεν σου δίνει τον χρόνο ζωής αλλά η μελέτη και η μελέτη εφαρμογής. σας απάντησα το επιπλέον κόστος μιας συμβατικής σκυροδέτησης για 60τμ είναι κοντά στα 3000Ε όλα μέσα.
  16. με την καμία. Απαγορεύεται δια ροπάλου. Ούτε για πότισμα να μην χρησιμοποιηθεί . Δεν υπάρχει καμία απολύμανση και κανένα πλακάκι
  17. τα ανόδια ενεργοποιούνται όταν χρειαστεί και διαρκούν για 20-25 χρόνια. Με τον αναστολέα στο μείγμα και σωστή επικάλυψη μέχρι να χρειαστούν τα ανόδια θα έχουμε 25-30 χρόνια ακόμα και στο πιο δύσκολο περιβάλλον. Άρα χαλαρά πιάνουμε τα 50 χρόνια. Ο ανοξείδωτος χάλυβας δεν σημαίνει οτι δεν διαβρώνεται. Διαβρώνεται απλά αργά. Προφανώς μιλάμε για κατηγορίες ανοξείδωτου. Η οικονομοτεχνικοτερη λυση δεν έχει να κάνει με αυτά που ρωτάς όμως.
  18. 3000 Ευρώ για τα ανόδια και πρόσμικτο αναστολέα στο μείγμα του σκυροδέματος για τα 60 τμ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.