Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια Εγκαταστάτη Αερίων Καυσίμων για Μηχανολόγο Μηχανικό ΕΜΠ???


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα και καλή εβδομάδα.

 

Είμαι μισθωτός με ασφάλεια ΤΣΜΕΔΕ σε μία εταιρεία εγκατάστασης δικτύων φυσικού αερίου και υγραερίου με οικιακές και βιομηχανικές εφαρμογές.

 

Μπορώ να βγάλω άδεια εγκαταστάτη αερίων καυσίμων σύμφωνα με το Δίπλωμα του Πολυτεχνείου σαν Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ?

 

Από τη Διέυθυνση Βιομηχανίας στη Νομαρχία που ανήκω μου είπαν να πάω Πολυτεχνείου 4 στον κεντρικό τομέα και να κάνω μία απλή αίτηση για Ηλεκτρολογικές και Μηχανολογικές εγκαταστάσεις και θα πάρω την πιστοποίηση.

Στο ΦΕΚ 245/2001 αναφέρει με ποιες διαδικασίες δίνεται πιστοποίηση για τεχνικός αερίων καυσίμων και για εγκαταστάτη αερίων καυσίμων σε κατόχους από τεχνικά λύκεια και ΟΕΕΚ κλπ, ΑΛΛΑ δεν αναφέρει για κατόχους διπλώματος από Πολυτεχνείο.

 

Γνωρίζει κάποιος αν δικαιούμαι αυτή την πιστοποίηση ώστε να μπορεί η εταιρεία να προσκομίζει την άδεια του υπαλλήλου της και να συμμετέχει σε έργα αντίστοιχου ενδιαφέροντος??

 

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ φίλε mech13 (παρά λίγο συνονόματος), ως απόφοιτος ΤΕΙ μηχανολογίας, έκανα εγκαταστάσεις φ.αερίου, υπέγραφα τις μελέτες μου, δίδαξα σε Τεχνικούς αερίων καυσίμων σε ΙΕΚ..Ε φαντάζομαι πως εσύ από το ΕΜΠ δεν θα έχεις θέμα με τα δικαιώματα..:)

Link to comment
Share on other sites

Σαν αποφοιτος πολυτεχνειου εφοσον ασκεις το ελευθερο επαγγελμα του μηχανολογου εχεις δικαιωμα να κανεις δουλεια υδραυλικου μεχρι μηχανολογου οποτε δεν χρειαζεσαι αδεια το λεει και ο νομος που ειπες..... τωρα αν εχεις την διαθεση να κανεις ο ιδιος την εγκατασταση.......

τουλαχιστον βγαλε την αδεια μηχανολογου του πολυτεχνειου

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.