Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παραχώρηση απλής χρήσης αιγιαλού και παραλίας


Debaser

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω αν καποιος συναδελφος γνωρίζει κατα πόσον ο Ν-2971/01 ΦΕΚ-285/Α/19-12-01 αφήνει το περιθωριο σε ''κεντρα αναψυχης'' που δεν είναι ομορρα, δηλαδη δεν ειναι πρωτα στο κυμα να ''ενοικιασουν'' χωρο στη ζωνη παραλιας.

 

Η συγκεκριμενη περιπτωση με ενδιαφερει μιας και πελατης μου θελει να ενοικιασει καταστημα σε παραλιακο οικισμο, το οποιο δεν ειναι πρωτο στην παραλιακη, αλλα βρισκεται σε δρομο καθετο στην παραλιακη οδο και ειναι δευτερο απο την παραλικη οδο, και εμπορικα εχει προοπτικες επιτυχιας σαν αναψυκτηριο αν μπορεσει να ενοικιασει επιφανεια της ζωνης παραλιας. Στην νοητη ευθεια του καταστηματος προς την παραλια ο χωρος ειναι ελευθερος μιας και το πρωτο απο την παραλια ακινητο (μπροστα απ το ''δικο μου'') ειναι ψιλικατζιδικο, ενω εκατερωθεν του νοητου τμηματος της παραλιας που μας αντιστοιχει η παραλια ειναι ηδη παραχωρημενη σε αλλα καταστηματα.

 

Σε πρωτη αναγνωση και χωρις να εχω απευθυνθει ακομα στον Δημο για πληροφοριες, θεωρω πως ενδεχομενως να μπορουσα να στοιχειοθετησω την υποθεση μου μιας και η Παρ.4 του Αρθ.13 του ανωτερω νομου αναφερεται μονο στον αιγιαλο! Το περιοριστικο σ αυτην την παραγραφο ειναι οτι αναφερει την παραχωρηση μονο σε ομορρες επιχειρησεις.

 

Θα εκτιμουσα απεριοριστα οποιδηποτε ιδεα!!

 

Επεξηγηματικο σκαριφημα για οποιον μπερδευτηκε:

http://imageshack.us/photo/my-images/148/paralia.jpg/

 

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.