Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


amalitsa

Recommended Posts

Παιδια καλημερα.Είχα στειλει το βιογραφικο μου σε μια αγγελια με τον παραπανω τιτλο για εργοδοτη τραπεζα και σημερα με καλεσαν για συνεντευξη με το παρακατω κειμενο:

"Κυρια ταδε κτλ,

......) για τη θέση εργασίας στέλεχος παραγωγής και διοίκησης/sales executive για λογαριασμό του ομίλου Ε.Τ.Ε.-ΕΘΝΙΚΗΣ. Τα κριτήρια και οι προϋποθέσεις έχουν καθοριστεί από το Ευρωπαϊκό Δίκαιο (Επιτροπή των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων – Συνθήκη Λισσαβόνας).

Σημείωση : Η θέση εργασίας προσφέρει βιωσιμότητα, δια βίου επιμόρφωση (οι εργαζόμενοι στη χώρα μας δέχονται επιμόρφωση σε ποσοστό 0,1%, ενώ οι αντίστοιχοι εργαζόμενοι στην Ευρωπαϊκή Ένωση σε ποσοστό 10%), διεύρυνση εμπειριών και γνώσεων, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προοπτική καριέρας, management, πάγια μηνιαία υψηλή αμοιβή-κίνητρα-bonus κ.τ.λ, απόκτηση ενιαίας Ευρωπαϊκής άδειας για την άσκηση της χρηματοοικονομικής, χρηματοπιστωτικής διαμεσολάβησης.

Σας ενημερώνουμε ότι στο διάστημα των προσεχών ημερών, δηλαδή μέχρι την ημερομηνία της πρώτης συνέντευξης θα πρέπει να έχετε μία πλήρη ενημέρωση σε όλα τα θέματα που αφορούν τον κύκλο των συνεντεύξεων για την καλύτερη αξιολόγησή σας.

 

1. Λευκή Βίβλος (της Επιτροπής των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων – ενοποίηση χρηματοπιστωτικών αγορών, περίοδος 2005-2010)

(http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...5_0629el01.pdf)

2. Βασιλεία ΙΙ, ΙΙΙ (Επιτροπή ή Σύμφωνο της Βασιλείας. Κεφαλαιακή επάρκεια τραπεζικών ομίλων).

(http://www.google.gr/search?hl=el&cl...&aqi=&aql=&oq=)

Στον τρίτο σύνδεσμο (doc)

3. Στρατηγική για την Ευρωπαϊκή εσωτερική αγορά κεφαλαίων προϊόντων.

(the strategy for Europe’s internal Market). (http://europa.eu/legislation_summari.../l70003_el.htm) - Όλες οι περίοδοι.

4. Οδηγία 2003/41/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης για τις δραστηριότητες των πιστωτικών ιδρυμάτων που προσφέρουν υπηρεσίες επαγγελματικών συνταξιοδοτικών παροχών. (Πυλώνες Ι, ΙΙ, ΙΙΙ, Κεφαλαιοποιητικό Σύστημα).

(http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...10:0010:EL:PDF)

5. Την οδηγία 2002/92/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης, σχετικά με τον Κεντρικό ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στην Ευρωπαϊκή ΄Ενωση στο Δημογραφικό ζήτημα (Δημόσια και Ιδιωτική Υγεία και Σύνταξη) ο ρόλος των Πιστωτικών Ιδρυμάτων, Ασφαλιστικών και Αντασφαλιστικών Εταιρειών σχετικά με τους Πυλώνες Ι,ΙΙ,ΙΙΙ (Κεφαλαιοποιητικό Σύστημα).

Ο Κεντρικός ρόλος του Αντασφαλιστικού Διαμεσολαβητή (απαραίτητες γνώσεις, Μαθηματικά, Μακροοικονομία, Αναλογιστική και Στατιστική Επιστήμη ) στον Κλάδο Αντασφάλισης.

(http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/...03:0010:EL:PDF)

6. Την οδηγία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της Ευρώπης SOLVENCY II: (Κεφαλαιακή επάρκεια και φερεγγυότητα) ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών ομίλων.

(http://www.eaee.gr/cms/uploads/Solve..._2010-3-23.pdf)

"

 

Υποψιαζομαι οτι προκειται για δουλεια ασφαλιστη.....πειτε μου τη γνωμη σας για να μην χασω τσαμπα το χρονο μου μιας και δεν μενω αθηνα για να μ ειναι ευκολο να παω για να μου πουν σε 2-3 συνεντευξεις οτι τελικα η δουλεια μου θα ειναι ασφαλιστης.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω ποιος είναι ο εργοδότης αλλά έως και απίθανο να είναι αυτό το πράγμα αγγελία της Ε.Τ.Ε.

 

Η διεύθυνση και το τηλέφωνο επικοινωνίας που δίνουν που ανήκουν?

Δημοσιευμένο που και πότε?

Link to comment
Share on other sites

αγγελια ειναι.απο τα γραφεια της εθνικης αφαλιστικης ειναι.εχω επικοινωνησει κ μαζι τους κ εχουν βγαλει κ παλιοτερα αγγελια τετοια αλλα ποτε δεν λεει στην αγγελια οτι ειναι απο την ταδε εταιρια.επικοινωνησαν προσωπικα μαζι μου,δηλ ο κυριος ταδε κτλ.δεν ειναι σπαμ δηλαδη,τσεκαρισμενο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.