Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια εστιατορίου σε δώμα κτιρίου προ 55


Recommended Posts

Γειά...

Ήθελα να σας ρωτήσω ποια διαδικασια να ακολουθήσω για την παρακάτω περίπτωση που μου έτυχε.

Πελάτης μου ήρθε με εστιατόριο-ταβέρνα, το οποίο λειτουργεί εδω και καποιο διάστημα, για να του βγάλω τώρα την αδεια λειτουργίας. Το κατάστημα λειτουργει σε κτίριο προ του 55 με βεβαιωση δημάρχου κτλ. Στον εξωτερικό χώρο εχει WC και στο δώμα αυτου μισή(!) κλίμακα απο σκυρόδεμα που οδηγεί στο δωμα του εστιατορίου.

Ο πελάτης μου τώρα θέλει (εκτος απο την άδεια λειτουργιας για το κατάστημα) να κάνει και "επεκταση" στην ταράτσα ,να κατασκευάσει την υπόλοιπη κλίμακα ,να φτιαξει καμιά περγκολα κτλ.

Η ερώτηση μου είναι η εξής..ειναι δυνατή αυτη η επέκταση στο δώμα? και αν ναι με ποιες διαδικασίες και με ποια σειρα να γίνουν ολα αυτα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

(η περίπτωση ειναι σε τουριστικό μικρο μέρος και η πολεοδομία 90 χλμ μακρια,+ απεργίες +μεταφορά πολεοδομίας σε Δήμο,κλπ.κλπ.οπότε μου μένετε μόνο εσείς για γρήγορη απάντηση)

Link to comment
Share on other sites

Το κτίριο αυτό είχε βγάλει ξανά στο παρελθόν άδεια λειτουργίας? Αν κατάλαβα καλά θέλει να σερβίρει και στην ταράτσα? Αν ναι εκεί ίσως να χρειαστεί στατική επάρκεια του κτιρίου και τα φορτία της πλάκας να είναι σύμφωνα με του καταστήματος.Αυτά όλα εννοείται με οικοδομική άδεια.

Link to comment
Share on other sites

Ενταξει το θέμα με την ταράτσα, επειδη βιάζεται θα βγάλουμε τώρα την άδεια λειτουργίας και βλέπουμε για την επέκταση αργότερα...

το άλλο θέμα μου όμως είναι το εξής...το εστιατόριο λειτουργεί χωρίς άδεια εδω και κάποιο διάστημα.Εμένα με φώναξαν τώρα, αλλα οι διαμορφώσεις εχουν γίνει και στις φωτογραφιες της βεβαίωσης δημάρχου προ 55 φαίνονται, και φυσικα χωρις να εχουν βγάλει αδεια εργασιων μικρής κλίμακας. Επίσης εχει γίνει και στον παλιο Β.Χ. W.C .

Ολα αυτά δεν θα ...ταράξουν :wink: τους ανθρώπους στην πολεοδομία?

Τι να κάνω τώρα εγώ, να βγάλω πρώτα αδεια εργασιών μικρης κλ.(και είναι αρκετο αυτό?), ή να καταθέσω φάκελο για αδεια λειτουργίας και οτι μου πούνε?

Link to comment
Share on other sites

Η άδεια μικρής κλίμακας σε καλύπτει πιστεύω.Για πιο σωστά πρέπει να προηγηθεί.Αν όμως μπορείς να πάρεις προφορικές δεσμεύσεις ότι μπορείς να πάρεις βεβαίωση χώρου Κ.Χρήσεως και χωρίς αυτήν, προχώρα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.