Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αλλαγή Ονόματος στην αίτηση για Φ/Β Πάρκο


biflas

Recommended Posts

Καλημέρα σας. Επειδή το ζήτημα δεν έχει συζητηθεί (ή απλώς δεν κατάφερα να βρώ κάτι ανάλογο) θέλω να θέσω τον εξής προβληματισμό μου:

 

1)Έχουν βγεί Όροι Σύνδεσης για πάρκο σε Φυσικό Πρόσωπο το οποίο για να χρηματοδοτηθεί και να υλοποιήσει (για δικούς του λόγους) έχει ανάγκη να συστήσει εταιρεία. Εκτός από ΜΕΠΕ δεν υπάρχει κανένας άλλος τρόπος?

 

Δεν αγνοώ την παράγραφο του ν.3851/2010 "Οι σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ ή ΣΗΘΥΑ της παρ. 1 δεν επιτρέπεται να μεταβιβάζονται πριν από την έναρξη της λειτουργίας τους. Κατ’ εξαίρεση, επιτρέπεται η μεταβίβασή τους σε νομικά πρόσωπα, εφόσον το εταιρικό κεφάλαιο της εταιρείας προς την οποία γίνεται η μεταβίβαση κατέχεται εξ ολοκλήρου από το μεταβιβάζον φυσικό ή νομικό πρόσωπο."

 

Ωστόσο, αν μεταβιβαστεί σε ΕΠΕ της οποίας το 100% των κεφαλαίων κατέχεται από το μεταβιβάζον φυσικό πρόσωπο και στη συνέχεια "μπουν" και άλλοι μέτοχοι? (δεν ξέρω αν στέκει λογιστικά αυτό)

 

2) Σε πρόσφατη αίτηση για όρους σύνδεσης στη ΔΕΗ μπορεί να γίνει αλλαγή στο όνομα του αιτούντα ώστε να μην δημιουργηθεί αντίστοιχο πρόβλημα στο μέλλον? Θα πρέπει επίσης να γίνουν νέες αιτήσεις προς υπηρεσίες όπως: ΕΒΑ, ΕΠΚΑ, ΕΝΜ, Δασαρχείο, ΔΙΠΕΧΩ?

 

Συγνώμη αν σας κούρασα αλλά πιστεύω πως αξίζει τον κόπο να ξεκαθαριστεί το ζήτημα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.