Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτοβολταικά πάρκα 100 kW (για ιδιώτες όχι για αγρότες)


tnikolop

Recommended Posts

Καλημέρα σας, θα ήθελα τη βοήθεια σας όσον αφορα τη διαδικασία εγκατάστασης φ/β σε πάρκο. Δηλαδή έστω ότι ένας ιδιώτης έχει μια έκταση και ενδιαφέρεται να εγκαταστήσει πάρκο. Από που πρεπει να ξεκινήσει όσον αφορά τη διαδικασία? Εγω γνωρίζω οτι σε πρωτη φαση πρεπει να εχει στα χερια του ενα τοπογραφικο ΓΥΣ 1:5.000 και με αυτο να παει στην Νομαρχια και να ρωτησει αν η εκταση του ειναι υψηλης παραγωγικοτητας. Υστερα πρεπει να περασει απο δασαρχειο, αρχαιολογια και πολεοδομια οπου στην τελευταια θα του ζητηθουν ολες οι παραπανω εγκρισεις (νομαρχια, δασαρχειο, αρχαιολογια) και εκει θα ζητησει αδεια για εκτελεση εργασιων μικρης κλιμακας. Στο τελος πρεπει να παρει και απαλλαγη απο ΕΠΟ. Υπαρχει κατι που μου διαφευγει σε αυτη τη διαδικασια και ποσο ειναι το κοστος περιπου για τις παραπανω υπηρεσιες? Επισης οσον αφορα στο κομματι της ΔΕΗ ποια ειναι τα εξοδα καθολη τη διαρκεια της διαδικασιας. Επισης υπαρχουν καποια σημεια που πρεπει να προσεξουμε σε πρωτη φαση οπως την αποσταση της εκτασης απο στηλο της ΔΕΗ η την αποσταση της απο αλλα πραγματα οπως σπιτια, οικοδομηματα κτλ? Ευχαριστω.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Με ολη την καλη θεληση,ολα αυτα τα ερωτηματα που παραθετεις εχουν απαντηθει εδω και καιρο σε αλλο τοπικ και θα ειναι πλεονασμος να τα ξανα-αναλυσουμε.Χρειαζεται διαβασμα αρκετο για να βγαλεις μια σωστη ακρη και να μην εχεις καμια απορια.

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.