Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aπάτη απο εταιρεία εσωτερικών εγκαταστάσεων Φ.Α στη Θεσ/κη


electrical_salonika

Recommended Posts

Προσοχή. Πρόσφατα την πάτησα για δεύτερη φορα (την είχα ξαναπατήσει απο εγκαταστάτη και πέρισυ) απο εταιρεία που κάνει εγκαταστάσεις φυσικού αερίου στην Θεσσαλονικη. Στην αρχη σου πληρώνουν κάποιες μελέτες αρχικά στην ώρα τους για να μην υποψιαστείς και μετά σου δίνουν μαζεμένες πολλές μελέτες και μετά δεν σου δίνουν τα χρήματα. Η εν λόγω εταιρεία βρίσκεται στον Ευοσμο και πέρα απο το φυσικό αέριο ασχολείται και με άλλα έργα. Το θέμα είναι οτι δεν μπορείς να κάνεις και πολλά αν έχεις παραδόσει τις μελέτες, γιατι μπορουν να βρουν άλλον μηχανικό που να ολοκληρώσει τον φάκελο.

Μιλώντας με συναδέλφους όλοι λιγο πολυ την έχουν πατήσει με επιτήδιους. Για αυτο θα πρέπει να ζητάμε πάντα αν όχι όλα τα χρήματα μπροστά μέρος αυτόν και ποτέ παράδοση πολλών μελετών μαζί. Μαλιστα ειχαν το θράσσος να ζητήσουν να τους δώσω 3 ακόμα μελέτες που είχα έτοιμες και δεν είχα καταθέσει στην ΕΠΑ για να μου δώσουν χρήματα.

Αν τους ρωτήσεις γιατι διακόψανε με τον προηγούμνο μηχανικό σου λένε οτι έφυγε για εργασία στο Καταρ. ετσι είπαν και για μένα στον επόμενο μηχανικό ο οποίος βρήκε τα τηλέφωνά μου απο μια μελέτη μου που είχαν στα χερια τους και του την έδωσαν να την καταθέσει (είναι και βλάκες).

Το ίδιο πρέπει να κάνει και με τα εξωτερικά συνεργεία που έχει γιατι εδω και μήνες συνέχεια έχει γεμίσει το ιντερνετ με αγγελίες για συνεργεία.

Edited by electrical_salonika
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.