Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόσταση Δ εντός οικισμού προ του 23


Recommended Posts

Ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα μιας και δεν είδα κάπου αντίστοιχη ανάρτηση. Σε περίπτωση οικοπέδου εντός οικισμού προυφιστάμενου του 1923 στο οποίο υπάρχει νομίμως εμπορική αποθήκη η οποία εφάπτεται στο ένα πλάγιο όριο και έχει απόσταση από το άλλο όριο 4μ>2,5μ. Τώρα ο ιδιοκτήτης θέλει να κάνει προσθήκη κατ επέκταση και να κολλήσει και στο άλλο πλάγιο όριο. Το ερώτημα είναι κατα πόσο το κτήριο μπορεί να είναι εφαπτόμενο στα 2 πλάγια όρια του οικοπέδου. Να επισημάνω πως υπάρχει περίσσευμα σ.δ και κάλυψης.

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να εφάπτεται αρκεί οι δύο ακάλυπτοι χώροι του οικοπέδου , μπρός και πίσω στην συγκεκριμένη περίπτωση, να συνδέονται μεταξύ τους με κοινόχρηστη δίοδο.

Link to comment
Share on other sites

Ακόμη και μετά την προσθήκη δεν απαιτείται δίοδος προς τον πίσω ακάλυπτο μιά και έχουμε μία και μοναδική χρήση όπως συμβαίνει και στις μονοκατοικίες δηλαδή που η πρόσβαση στον ακάλυπτο αρκει να εξασφαλίζεται από οποιονδήποτε χώρο.

 

Θα χρειασθεί σε περίπτωση π.χ. προσθήκης ορόφου με άλλη χρήση.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.