Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λάθος εμβαδά χώρων που δηλώθηκαν στη ΔΕΗ και τέλος ακινήτων


Recommended Posts

όταν τα τετραγωνικά είναι (ή θεωρεί ο ιδιοκτήτης ότι είναι) λάθος που αναγράφονται στο λογαριασμό της δεη, ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί?

 

αναφέρομαι κυρίως σε αυθαίρετα κτίσματα τα οποία έχουν βαπτιστεί προϋφιστάμενα του 55 με βεβαιώσεις από δήμους. μου είπαν ότι, στέλνουν κόσμο από το δήμο να το μετρήσουν. είναι ποτέ αυτό δυνατόν?

Edited by myri
Link to comment
Share on other sites

Αναλόγως τους δήμους, το προσωπικό που διαθέτουν και το πόσα € εισπράττουν , στέλνουν και μετράνε τα τετραγωνικά.Για να διορθωθούν τα τετραγωνικά συντάσσεται από μηχανικό Υ.Δήλωση με αναφορά στο κτίσμα και τα τετραγωνικά του, κατατίθεται στο Δήμο και το απαντητικό χαρτί πηγαίνει στη ΔΕΗ για να διορθωθούν τα μ2

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Έχω ίδια περίπτωση.

Τα τετραγωνικά που αναγράφονται στον λογαριασμό ΔΕΗ είναι λιγότερα από τα τετραγωνικά που δηλώνονται στο Ε9. Και απ'οτι φαίνεται πάνε προς ενοποίηση όλοι οι επιμέρους φόροι.

Ξερει κάποιος ποια επιφάνεια της κατοικίας δηλώνεται στη ΔΕΗ σε νέα οικοδομή σήμερα; Υπόγειο, εξώστες, ημιυπαιθριοι και εξωτερικές αποθήκες είναι εκτός; Αν έχει τακτοποιηθεί το υπόγειο με τον ν.4014;

Σε γραπτό ερώτημα που έκανα στη ΔΕΗ μου απάντησαν οτι πρεπει να απευθυνθω στον αρμόδιο δήμο. Ο δήμος προσπαθεί να συνέλθει από το καλλικρατικό σοκ ακόμα και δεν ξέρει τι του γίνεται...

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

σε ακίνητο με τακτοποιημένο ημιυπαίθριο που θα ενοικιαστεί, προτείνετε να αλλάξω τα τετραγωνικά μέτρα (προστεθει ο Ημιυπαιθριος στη ΔΕΗ) πρίν την ενοικίαση ή μετά θα είμαι ένας από τους χαζούς που θα τού έρθει και μεγαλύτερα χαράτσια?

Πρέπει να αλλαχθούν , ή δεν είναι υποχρεωτικό?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.