Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι συμπέρασμα έβγαλα από τα αυθαίρετα?


GEODEL79

Recommended Posts

Το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι, νομίζω, πως πράγματα που για να γίνουν χρειάζονται 30 χρόνια δεν γίνονται σε 30 μέρες !

Είναι προφανές οτι προσπαθούν ως μαθητευόμενοι μάγοι να αποτρέψουν νέα αυθαίρετα, να μαζέψουν λεφτά από τα ήδη υπάρχοντα, να δημιουργήσουν μια βάση χωρικών δεδομένων, να πατάξουν τη φοροδιαφυγή και αρκετά ακόμη με μιά βεβαίωση !!!

Κι' όπως το δέντρο μας κρύβει το δάσος, αδυνατούμε να αντιδράσουμε. Οι "επιστημονικοί" μας φορείς ( διάβαζε ΤΕΕ ) περί άλλα τυρβάζουν...

Και θεωρούμε μείζον το "δικαίωμα" αμοιβής 5000λ ( 1500+ Ευρώ ) για τη σύνταξη του τοπογραφικού σε ένα χωράφι αξίας 1000 Ευρώ!

Ειλικρινά, δεν ξέρω αν είναι στραβός ο γιαλός...

  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το συμπέρασμά μου είναι ότι ο νόμος βγήκε καθαρά και μόνο για εισπρακτικούς λόγους και όποιος βάλει το σπίτι του με αυτή την ρύθμιση "αυτοκαρφώνεται" για αργότερα (θα βγουν και άλλοι νόμοι πάνω σε ιδιοκτησίες κλπ)!!! Αν τους ένοιαζε να βρουν τα αυθαίρετα θα είχε χρησιμοποιηθεί και το περίφημο ελικόπτερο του ΓΑΠ που θα έβρισκε τις παράνομες πισίνες και βίλες. Δεν θα παίζανε με τα λεφτά του κοσμου (γενικά αυτό).

Φυσικά και δεν πιστεύω ότι είναι μάγκας όποιος είχε κάνει αυθαίρετο και εμείς μ@λ@... που δεν κάναμε αλλά ας πιάσουν και καμιά "πισίνα" στην Εκάλη επιτέλους...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.