Μετάβαση στο περιεχόμενο

GEODEL79

Members
  • Περιεχόμενα

    63
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

GEODEL79's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

9

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε κάποιες περιπτώσεις δεν ήταν καν επιλογή. Πυρόπληκτα, έπρεπε να είχε υποχρεωτικά πληρωθεί μελέτη + επίβλεψη για να πάρει επιπλέον της κρατικής αρωγής το 50% των αμοιβών (μ+ε) του κτίσματος που κάηκε...ΠΟιός θα καθορίσει το ποσό? Ο ιδιοκτήτης λέει πλήρωσα, λέει οσο έχω παράταση δεν....Δεν υπάρχει αμφίπλευρη διάθεση για λύση πάντα.
  2. Η Οικοδομική άδεια του 2009 φτάνει μέχρι το 2020..... Σαν επιβλέποντας πληρώθηκα με την έκδοση της αδείας και ανέλαβα την ευθύνη με χρονικό ορίζοντα 4 χρόνια.Το κράτος έδωσε παράταση +3 και μετα +3 και μετά μπορεί +3 κλπ.Σαν επιβλέποντες εμείς δεν είμαστε μέρος της συμφωνίας όσον αφορα την επίβλεψη? Ρωτηθήκαμε για παράταση? Δηλαδή για μια άδεια 8 χρόνια πριν πρέπει να επιστρέψω πόσο ή να μου πει ο ιδιοκτήτης οτι με πλήρωσε.Ότι είμαι υποχρεωμένος να κρατήσω ανοιχτο το γραφείο για πάρτη τους, Ότι θα πάω να ξενυτευτώ και να τον περιμένω κίολας αφου δεν ληξει η άδεια νταιλίκη!!!!!!!Και να γυρίσω και να έχει κάνει ότι να ναι και να λέει οτι δεν ήμουν Ελλάδα. Και σε άλλη περίπτωση έχουμε και παρατασούλα εργοταξιακό και άμα είναι καμία προσθήκη ή απομακρισμένα κάνουνε την μαμούνα τελειώνουνε τα πάντα και περνάμε απο εκεί αφου μας λενε 2 χρόνια ''δεν εχω κάνει τίποτα μετά τα σοβατίσματα΄΄ και μένουνε μέσα και ''έιμαι άφραγκος''- και δεν έιναι!! δεν είναι..άμα ήτανε θα του τα χάριζα και ας έιμαι εγώ μόνο. Όταν υπεγράφει η συμφωνία μεταξύ των μερών (ιδιοκτήτης & Μηχανικός) και την επικύρωσε το κράτος ουσιαστικά στο κάτω μέρος της Πρώτής σελίδα του εγγράφου ΄΄αναφέρει΄΄ 4 χρόνια. Πώς αλλάζει μία συμφωνία( οικ άδεια) χωρίς την σύμφωνη γνώμη των συμβαλλομένων? Όσο αφορά την μελέτη και την ισχύ της οικ.άδειας (τρόπος έκδοσης, όροι δόμησης, κτλ) το καταλαβαίνω. Η επίβλεψη είναι κάτι στο οποίο δίδεται παράταση με το μέλος που έχει την υποχρέωση να μην έχει ερωτηθεί ή να μην μπορεί να εκφράσει την σύμφωνη γνώμη του και να μπλέξει σε Κυκεώνα την ώρα που δεν το επιθυμέι? Ομηρία??Τι έιναι τέτοιου έιδους επίβλεψη τελικά?? Απηύδησα συνάδελφοι...
  3. Σωστός..Παρόμοια με στροφή 0 στο κέντρο συμμετρίας φορέα , με επαλληλισμό(για P στα 2μ και P/2 στο 3,5μ) και επανάληψη για μισό φορεά κτλ..Η ορθότερη πρακτική είναι του AlexisPap ασφάλως.
  4. Αμα φτιάξει και τις φωλιιές με γραβατούλες σιδεράκια και ενα γκαναιι(μαστοράτζα) με μηχανή σοβά θα είναι για παγκόσμιο συνέδριο βλακείας .Κλαίω δεν υπάρχει..
  5. Δεν είναι ακριβώς στο θέμα όμως είναι κατι παραπάνω απο καλή ταινία..treiler --http://www.youtube.com/watch?v=KEc_BiYotVs
  6. Συμφωνώ ΣΔΙΤ με τα αλάνια και στέγαστρο σε dt giok..Και μετά μεταφορά στην πόρτα του ΚΑΚΑΤΡΕΧΑ να δώ τι θα τα κάνει!!!!!!χαχαχαχαχ
  7. Ε ναι δεν φαίνονται η δεη τι θα ηλεκτροδοτεί??Εκτος απο την τεχνική έκθεση που αναφέρω τα περι προ 83 α/φ κτλ αναφερω και συνολική δόμηση.τι αλλο μπορώ να κάνω?
  8. Σε Στάσιμο Οικισμό σε ακίνητο χωρίς οικ.'αδεια έχω τμήμα κτιρίου προ του 83(που εξαιρείται της ένταξης στο ν.4014) , αλλά και τμήμα μεταγενέστερο που εντάθηκε .Όμως στην βεβαίωση για σύνδεση με την ΔΕΗ δεν φαίνεται πουθενά το πρό του 83 τμήμα σαν εμβαδό οπότε πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα.?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.