Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετο λόγω θέσης - Υδροφόρος ορίζοντας


Metridis

Recommended Posts

θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση για ένα αυθαίρετο το όποιο μου έχει προκύψει, αλλά δεν ξέρω σε ποιο topic ανήκει και γι αυτό ξεκινώ καινούριο.

Με πήρε ένας πελάτης που έχει ένα λυόμενο πολύ μακριά από την έδρα μου να με ρωτήσει αν το συγκεκριμένο ακίνητο υπάγεται στον 4014. Όλα τα διπλανά ακίνητα έχουν νομιμοποιηθεί από το νόμο Τριτση. Αυτός δεν το πρόλαβε. Και δεν έβγαζε άδεια λόγο υδροφόρου ορίζοντα. Εγώ επειδή είμαι και νέος στις άδειες δεν καταλαβαίνω τι εννοεί. Αυτός δεν ξέρει κάτι άλλο. Πριν σηκωθώ και πάω στην άλλη άκρη της Ελλάδος, μήπως ξέρει κάποιος να με βοηθήσει, γιατί δεν είναι καιροί να αφήνουμε καμιά δουλεία.

Σας ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Γι τον Υδροφόρο Ορίζοντα θα υπάρχει ΦΕΚ στο οποίο θα αναγράφονται οι όροι και περιορισμοί δόμησης καθώς και τα όρια του υδροφόρου ορίζοντα, Δες πρώτα αν είσαι σίγουρα μέσα και μετά τι ισχύει. Πάντως απ' ότι ξέρω στους υδροφόρους ορίζοντες απαγορεύονται τα πάντα. π.χ. Λουτράκι με έναν από τους μεγαλύτερους υδροφόρους στην Ελλάδα, δεν νομιμοποιείται τίποτα. το ποιο πιθανό είναι να το ξεχάσεις.

Και για να ξέρεις είναι συνηθισμένο κόλπο των ιδιοκτητών να καλούν μηχανικό από μακριά που δε γνωρίζει καλά τις ντόπιες καταστάσεις μήπως και τον μπερδέψουν και πετύχουν το σκοπό τους, προσωρινά βέβαια γιατί στον πρώτο έλεγχο θα την πατήσουν.

Link to comment
Share on other sites

Σ Ευχαριστώ GioSkou, θα το τσεκαρω μεσω ΦΕΚ και μετα βλέπουμε. Οσο για την πατέντα των πελατών θα το χω στα υπόψη μου.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.