Μετάβαση στο περιεχόμενο

πολυαυθαίρετο με άδεια


freecat

Recommended Posts

Σε οικόπεδο εντός σχεδίου, το 2004 βγαίνει άδεια για ιδιόκτητη οικοδομή με ημιυπόγειο, ανώγειο και 2 ορόφους. Στην κατασκευή ο ιδιοκτήτης μετά από παρότρυνση των γειτόνων (Ελλάς το μεγαλείο σου) αποφασίζει να βυθίσει το υπόγειο και να υπερυψώσει την οικοδομή έτσι ώστε να προσθέσει στην στάθμη του ισογείου άλλον έναν όροφο (υπόγειο,ισόγειο και 3 ορόφους). Λέω πως προστέθηκε στο ισόγειο ο όροφος γιατί οι όροφοι της αδείας δεν είναι τυπικοί, ο καθένας έχει άλλα τετραγωνικά δόμησης αν και κατά τα άλλα έχουν πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα σχέδια της αδείας (αλλά σε άλλη στάθμη!).

Με ερώτηση στην πολεοδομία έλαβα μια απάντηση στο πόδι του τύπου "τακτοποίησε τον τελευταίο γιατί αυτός υπερβαίνει το ύψος"... πολύ φοβάμαι όμως ότι μια τέτοια κίνηση δεν τακτοποιεί τις λάθος στάθμες που έχουν οι πιο κάτω όροφοι και θα είναι ένα λάθος που θα το βρουν μετά όταν θα ζητούν κατόψεις από την πολεοδομία ή όταν θα θέλουν να κάνουν αγοραπωλησίες....

 

Καμιά ιδέα κανείς?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.