Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περονοφόρο όχημα - επιβλέπων μηχανικός


georgegr77

Recommended Posts

Γειά σας συνάδελφοι. Θα ήθελα να σας θέσω το εξής ερώτημα:

Είμαι ηλεκτρονικός Μηχανικός ΑΕΙ και εργάζομαι σαν μισθωτός. Ο εργοδότης μου είπε ότι σαν Αδειούχος Μηχανικός μπορώ να είμαι επιβλέπων μηχανικός για το περονοφόρο όχημα(κλαρκ) της εταιρίας και να υπογράφω κιόλας στον άλλο υπάλληλο που θα είναι δηλωμένος σαν βοηθός χειριστή κλάρκ ,έτσι ώστε να μπορέσει να συμπληρώσει τα 600 ημερομίσθια για να πάρει την άδεια χειριστή και αυτός. Και όλα αυτά με την υποβολή του αριθμού μητρώου του πτυχίου μου στην επιθεώρηση εργασίας. Δηλαδή χωρίς να έχω κάποια άδεια χειριστή κλάρκ, μόνο και μόνο το ότι είμαι μηχανικός φτάνει για να μπορώ να επιβλέπω τον άλλο υπάλληλο και να του υπογράφω τα ημερομίσθιά του.

Ισχύει κάτι τέτοιο ή θα μπλέξω σε καταστάσεις που θα τραβάω τα μαλλιά μου μετά???? Διοτι λίγο χλωμό το βλέπω. Σας παρακαλώ αν κάποιος ξέρει κάτι ας με διαφωτίσει.

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον είσαι μηχανικός των ειδικοτήτων που αναφέρονται στο άρθρο 4 . παρ. 2 και όσων ειδικοτήτων εξομοιώνονται με αυτές, τότε μπορείς να επιβλέψεις όλα τα μηχανήματα και τα συγκροτήματα μηχανημάτων ανεξαρτήτου ισχύος.

 

Δεν βλέπω να συμπεριλαμβάνεται η ειδικότητα του ηλεκτρονικού μηχανικού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.