Μετάβαση στο περιεχόμενο

Χρόνος δήλωσης αμοιβής για τακτοποίηση αυθαιρέτου


Recommended Posts

Συνάδελφοι 2 ερωτήματα :

 

1. Η αμοιβή για τακτοποίηση αυθαιρέτου (δλδ πότε θα κοπεί η ΑΠΥ) πρέπει να φαίνεται εντός του 2011 ? Ή μπορεί να αφορά και τα εισοδήματα του 2012 ? Το σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ επειδή έχω καιρό να μπω έχει ενημερωθεί σχετικά με τη τακτοποίηση αυθαιρέτων ?

 

2. Η ημερομηνία σύμβασης ανάθεσης που θα κατατεθεί στο ΤΕΕ για τη τακτοποίηση αυθαιρέτου ενδεχομένως συμβαδίζει με τη χρονική περίοδο που θα κοπεί η ΑΠΥ ?

 

Προσωπικά δεν έχω επιβεβαιώσει απο κάπου ότι το ιδιωτικό συφωνητικό πρέπει να συνταχθεί εντός του 2011. Επίσης η ΑΠΥ φαντάζομαι ότι μπορεί να κοπεί όταν οριστικοποιηθούν οι ενέργειες του μηχανικού - άρα θα έχει καθαρή εικόνα της αμοιβής του - για τη πλήρη σύσταση του φακέλου της πολεοδομίας.

 

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by maximos75
Link to comment
Share on other sites

Συνήθως τα συμγωνητικά συντάσσονται πριν την έναρξη της εργασίας που περιγράφεται εκεί μέσα ώστε να έχουν ξεκαθαριστεί διάφορα πράγματα, αλλά είναι και λογικό γιατί εξυπηρετούν ένα σκοπό, την αποφυγή διαφωνιών πάνω στα θέματα εκτέλεσης εργασίας αλλά και της αμοιβής της.Οπότε καταλαβαίνεις ότι μάλλον πρέπει να προηγηθεί (ημερομηνιακά) της ένταξης στο σύστημα.

Η ΑΠΥ κόβεται κάθε φορά που εισπράττονται χρήματα αλλά και στο πέρας των εργασιών είτε έχει πληρωθεί είτε όχι η εργασία.

Το σύστημα του ΤΕΕ έχει ενημερωθεί για εργασίες του 4014.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.