Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύμβαση συμψηφισμού


jsab114

Recommended Posts

Μόλις υπέγραψα σύμβαση σύνδεσης. Μου είπαν να πάω σε 2 ημέρες να πάρω το υπογεγραμμένο από τον Διευθυντή αντίγραφο, ώστε να πάω σε ένα εμπορικό κατάστημα της ΔΕΗ για την αίτηση της κατάρτισης της σύμβασης συμψηφισμού.

 

Για να μην γίνει κανα μπέρδεμα και χάσω και άλλο χρόνο, θα μπορούσε κάποιος να μου πει/επιβεβαιώσει ποια έγγραφα θα απαιτηθούν για την σύμβαση συμψηφισμού;

 

Από όσο γνωρίζω θα χρειαστεί: Ταυτότητα, Εκκαθαριστικό, και το IBAN του λογαριασμού που θα γίνεται η κατάθεση από την ΔΕΗ.

 

Κάποιος μου είπε ότι θα χρειαστεί χαρτί πάγιας εντολής από την τράπεζα. Χρειάζεται και κάτι τέτοιο;

 

Ξέρετε πόσες μέρες κάνει το εμπορικό κατάστημα να καταρτίσει την σύμβαση και με ποιο τρόπο σε ειδοποιούνε να πας να υπογράψεις; (θα πάω στο κατάστημα της Κηφισιάς)

Link to comment
Share on other sites

Κανονικα επρεπε να σου πουνε στη δεη τι χρειαζεται.Χρειαζεται φωτοτυπια της συμβασης συνδεσης,χαρτι παγιας εντολης,φωτοτυπια του βιβλιαριου τραπεζης και μια αιτηση που σου δινει η δεη.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.