Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΓΡΟΤΕΜΑΧΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ


Recommended Posts

Έχω μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ απορία που φυσικά δεν είμαι και ο μόνος αλλά και πολλοί συνάδελφοι......στα εκτός σχεδίου εξαδιαιρέτου αγροτεμάχια στα οποία απαγορεύεται η σύσταση καθέτου πότε θα βγεί μια εγκύκλιος ''αν φυσικά βγει'' ώστε να μπορεί να καλύπτεται έστω και ο ένας ιδιοκτήτης όταν υπάρχει συνιδιοκτησια ό οποίος θέλει να ρυθμίσει το αυθαίρετό του.....(όλη η χαλκιδική είναι αγροτεμάχια εξαδιαιρέτου και έχουν κολήσει χιλιάδες ακίνητα και δεν μπορούν να ρυθμιστούν.

Ευχαριστώ πολύ. 'Εστω αν υπάρχει και μία τεχνικά αποδεκτή λύση θα μου ήταν πολύ χρήσιμη..!

Link to comment
Share on other sites

Δε προκειται να βγει καποια ανακοινωση γτ πολυ απλα θα πρεπει να αλλαξει η νομοθεσια για να βγει ανακοινωση που να επιτρεπει τα εξ αδιαιρετου να ελεγχονται ενα ενα

 

 

τωρα ο πελατης σου μπορει να νομιμοποιησει τις οποιες αυθαρεσιες του ΑΛΛΑ ΔΕΝ μπορει να παρει βεβαιωση ''μη υπαρξης αυθαιρεσιων'' αν ΔΕΝ εχουν νομιμοποιησει ολοι οι αλλοι. κ αυτο γτ τα εξ αδιαιρετου θεωρουνται μια ιδιοκτησια και ο καθενας εχει απο ενα ποσοστο.

 

Για να παρει βεβαιωση θα πρεπει να εχουν νομιμοποιησει ολοι οσοι ειναι στο ιδιο οικοπεδο.

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει αντίστοιχο θέμα για τα εξ αδιαιρέτου με πολλές αναλύσεις.Η συνέχεια εκεί.Το παρών κλειδώνεται.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.