Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 275
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

ναι, ειναι η υψηλων θερμοκρασιων της daikin kai exei 3.08. ο μηχανικος λεει οτι με καλυπτει η 11kw αλλα εγω θαθελα να μαθω αν παω στην 14αρα η σιγουρα παραπανω καταναλωση θα ειναι μικρη η οχι.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

ναι, ειναι η υψηλων θερμοκρασιων της daikin kai exei 3.08. ο μηχανικος λεει οτι με καλυπτει η 11kw αλλα εγω θαθελα να μαθω αν παω στην 14αρα η σιγουρα παραπανω καταναλωση θα ειναι μικρη η οχι.

κατι της μονο .......... μη φανταστεις

Edited by OTTO_engine
Δημοσιεύτηκε (edited)

βασικα σε τι θερμοκρασια εχει αυτο το cop?

υστερα να ξερεις το εξης οτι τα σωματα σου λογικα θα χουν μια υπερδιαστασιολογηση

γιατι η τοτε φιλοσοφια; ειναι αναβω τον καυστηρα θελω να ζεστανω το σπιτι γρηγορα οποτε παρε ενα

25-30% παραπανω για να το κλεισω στο 2ωρο 3ωρο

η καταναλωση αν ειναι ινβερτερ δεν εχει θεμα στην επιλογη 11αρας - 14αρας, ηλεκτρονικος εισαι ξερεις απλα

αν ησουν μεταξυ 11αρας κ 24αρας, παραδειγμα ακραιο εκει θα καταλαβαινες οτι πηρες τσαμπα την 24αρα

σαν μηχανιμα απλα κ αυτη θα πιανε το φορτιο κ θα εκοβε

το διλλημα σου ειναι καθαρα ψυχολογικο 11αρα με 14αρα κανα 500αρικο διαφορα

το μονο αρνητικο ειναι η πυλωτη και αν δε ξερεις τι μονωση κανανε

εσυ το 5αρι νταου το λες? αλλα ησουν παρων?

συμβουλη δε θα την σβηνεις ποτε το πρωι 22-24 το βραδυ ο θστατης 16-18 ισα να κρατα

προσεχε που θα μπουν οι θστατες και ο μεσα κ το εξω στοιχειο αναγνωσης εξ θκρασιας

και η εξω μοναδα οχι σε βορρα

Edited by OTTO_engine
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

η εσωτερικη μοναδα θα μπει σε ενα καμαρακι οπου εχω το λεβητα αλλα η εξωτερικη θα μπει απεξω ακριβως αλλα ειναι οντως στο βορρα. δεν ξερω που εχει την αντισταθμιση αν ειναι στην εσω η την εξω μοναδα. θα το κοιταξω

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.