Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αγορά διαμερίσματος - Έλεγχος πριν τα συμβόλαια από μηχανικό


drymades

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονία.

 

Βρίσκομαι στη διαδικασία αγοράς ένος διαμερίσματος 15ετίας.

 

Θα ήθελα τη συμβουλή εφόσον είστε γνώστες της διαδικασίας, πριν ξεκινήσω οποιαδήποτε σύμβαση με τον πωλητή του δίαμερίσματος, τί τεχνικός έλεγχος πρέπει να γίνει από μηχανικό (ή γενικά τι άλλος έλεγχος που πρεπει να γίνει πριν αρχίσει η διαδικασία) και επίσης υπάρχουν κάποια σημεία στα οποία θα πρέπει να δώσω ιδιαίτερη προσοχή;

 

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε πολυκατοικία, έχει ημιυπαίθριο 12τμ ο οποίος έχει τακτοποιηθεί, αποθήκη και υπαίθρια θέση στάθμευσης.

 

Ευχαριστώ!

Edited by drymades
Link to comment
Share on other sites

Πρέπει να συμβουλευτείτε μηχανικό που θα μπορεί να δει επιτόπου πως έχουν τα πράγματα συγκρίνοντας την πραγματικότητα με τα της αδείας.Βέβαια τώρα θα πρέπει να δοθεί και βεβαίωση νομιμότητας, μάλλον από το μηχανικό του πωλητή, οπότε και αυτό είναι κάτι που σας εξασφαλίζει.Βέβαια αν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στα κοινόχρηστα μέρη της πολυκατοικίας ,που δεν αναφέρονται στην εν λόγω βεβαίωση, αυτά θα τα μάθετε από το μηχανικό σας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Γνωρίζει κανείς πια είναι η διαφορά μεταξύ παρακολουθήματος και προσαυξήματος που αναφέρονται σε συμβόλαια? Το παρακολούθηλα είναι όταν δεν εχει π.χ μια αποθήκη χιλιοστά επί του οικοποέδου. Το προσαύξημα?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.