Μετάβαση στο περιεχόμενο

Heat Back φορητό αερόθερμο τζακιού


THRAS

Recommended Posts

Αμεσως ζεσταινεται, αμεσως αποδιδει. Ειναι μικρο ομως αβολο πολυ κοντα ξυλα χωρανε και δεν εχει τροπο να καθαρισεις τ σταχτες απο κατω καθως παταει στ δαπεδο της εστιας. Η φλογα (ακομη και με μικρα ξυλα σομπας) διαπερνα τ σωληνες και χανεται στ καπνοδοχο, επισης οι σταχτες μονωνουν το κατω μερος των σωληνων (δεν μπορεις να καθαρισεις αν δεν σβησει τελειως οπως ειπα κ πιο πριν) και χανεται και σοβαρη θερμοτητα των καρβουνων, αυριο θα βαλω φωτο ενα παρατημενο που εχω απο παλια και θα καταλαβεις τι λεω. Ζεστη θα βγαλει αισθητα περισσοτερη αλλα οχι και σοβαρη ποσοτητα, τα λεφτα του θα τα αξιζει παντως, ειδικα σε μικρο χωρο και μικρη φωτια θα ειναι καλο.

Link to comment
Share on other sites

Δεν το εχω δει ποτε σε λειτουργια το αερόθερμο τζακιου τύπου heatback, τι αποδοση εχει στην πραξη. Θα ηθελα την άποψη κάποιου που το εχει χρησιμοποιησει. Εχω ενα τζακι με πυρότουβλα που αργει πολύ να ζεσταθεί και να αποδοσει κάποια θερμότητα στο χώρο. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα για συμπλήρωμα στην θέρμανση από καλοριφέρ πετρελαίου για μείωση κόστους. Η άλλη λύση είναι να αγοράσω ένα αερόθερμο υγραερίου.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δε μπορω να βαλω φωτο, ολα στα Αγγλικα ειναι δε ξερω Αγγλικα βοηθεια! Πως βαζω φωτο απ τον υπολογιστη εδω?

Link to comment
Share on other sites

Για δειτε εδω.. http://stelios1-tzakiaenergy.blogspot.com δεν μου λετε πως να βαλω φωτο, τοτε θα βλεπατε καθαρα οτι προκειται για ''παιχνιδια''. Και οσον αφορα αυτο το heat back (το αλλο το ακομα πιο παιχνιδι ειναι νομιμο) πιθανοτατα κατα 99% παραβιαζει τα δικα μου δικαιωματα. Ειμαι σε ερευνα και μολις καλυφτω θα παρω ασφαλιστικα μετρα, οπως με συμβουλεψε τ νομικο τμημα του ΟΒΙ στ οποιο πληρωνω τελη προστασιας. Απ το 2000 φτιαχνω τετοια, σε καθε μορφη, αυτες και τις δυο τις εχω απορριψει.

Link to comment
Share on other sites

δεν μου λετε πως να βαλω φωτο

  1. Πας στην ιστοσελίδα από όπου θέλεις να κατεβάσεις τη φωτογραφία.
  2. Κάνεις επί της φωτογραφίας δεξί κλικ.
  3. Από το μενού που θα βγει επιλέγεις "Αντιγραφή διεύθυνσης URL εικόνας"
  4. Στο michanikos.gr, στον χώρο που γράφεις το μήνυμα, πατάς το εικονίδιο με το δεντράκι, που είναι κάτω από την χαμογελαστή φατσούλα.
  5. Στη θέση URL, κάνεις δεξί κλίκ και paste.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.