Μετάβαση στο περιεχόμενο

bering

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by bering

  1. Η συμβαση τι πρεπει να γραφει γνωριζουμε?μεχρι ποτε πρεπει να κατατεθει και που? Το θεμα ειναι αν η εταιρεια αρνηθει να κανει την συμβαση για τους παραπανω λογους που αναφερατε(περι Ι.Κ.Α και ελεγχων) υπαρχει αλλος τροπος να αποδειξεις οτι εργαζεσαι σαν ''μισθωτος-μπλοκακιας(οντως ασχημος χαρακτηρισμος)''? Πολλα παντως ερωτηματα εχουν προκυψει με τις νεες αλλαγες και αρκετοι εχουμε πονοκεφαλιασει!
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Έριξα μια ματια στην εταιρία αλλά δυστηχώς τα προγραμματά της δεν είναι τοσο για μηχανολόγους.
  3. Είναι εύκολο να εξηγήσεις το 4; Αν έχεις π.χ 3-4 μελέτες το εξάμηνο,υπάρχει καποία εταιρία που να μπορείς να χρησιμοιποιήσεις τα προγράμματά της και να την πληρώνεις Χ ποσό για την εκάστοτε μελέτη;
  4. Κάτι ανάλογο είναι και αυτό http://www.thermodynami.gr/fireplace.aspx
  5. Στο ΤΕΙ μηχανολογίας της Πάτρας πρέπει αυτός που θα σε προσλάβει για πρακτική να είναι Μηχανολόγος Π.Ε ή Τ.Ε όχι άλλη ειδικότητα,λογικά το ίδιο θα γίνεται και στη Κοζάνη. Οπότε ας το ρωτήσει καλύτερα η κοπέλα στη γραμματεία της σχολής. Χοντρικά πρέπει να την πληρώνεις το 80% του ανηδίκευτου εργάτη,απο αυτά εσυ θα πάρεις πίσω απο τον ΟΑΕΔ περίπου το 50% θα πληρώνεις και ΙΚΑ.Απλά για πιο ορθή ενημέρωση με ένα γρήγορο ψάξιμο στο internet θα βρεις αυτά που ψάχνεις.Για το τελευταίο σου ερώτημα εγω προσωπικά δεν γνωρίζω. Εύχομαι καλή αρχή για το τεχνικό γραφείο σου και καλές δουλείες !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.