reutis99 0 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Καλημερα σε ολους..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσα PSI φρεον (R22)-γιατι το εχει χασει- πρεπει να βαλω στο κλιματιστικο μου (12000BTU),τωρα που ειναι χειμωνας..Το γυριζω παλι στην ψυξη????Το καλοκαιρι εβαζα αναλογως περιπου 50-60 PSI,τωρα ποσο πρεπει να μου δειξει??? Link to post Share on other sites
giorgio 1 Posted January 31, 2012 Share Posted January 31, 2012 Γράφει πόσα kg παίρνει αλλιώς το γυρίζεις στην ψύξη και μόλις δουλέψει βάζεις υγρά.Επειδή η θερμοκρασία είναι χαμηλή δεν θα φτάσει 50-60 psi.40-45 αν πάει είσαι καλά.Αλλά γιατί να ξαναβάλεις τα έχασε πρέπει να βρεις την διαρροή Link to post Share on other sites
NIKOS ASTROS 42 Posted May 13, 2012 Share Posted May 13, 2012 Καλημερα σε ολους..Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι ποσα PSI φρεον (R22)-γιατι το εχει χασει- πρεπει να βαλω στο κλιματιστικο μου (12000BTU),τωρα που ειναι χειμωνας..Το γυριζω παλι στην ψυξη????Το καλοκαιρι εβαζα αναλογως περιπου 50-60 PSI,τωρα ποσο πρεπει να μου δειξει??? Το χειμώνα κοντά στα 50 Psi είσαι μια χαρά, αλλά όπως τα λέει ο georgio πρέπει να βρεις την διαρροή γιατί σε βάθος χρόνου θα χαθούν ξανά.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts