Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κριτήρια χωροθέτησης ΑΕΚΚ


DionysisM

Recommended Posts

Καλησπέρα στο forum.

Υπάρχει κάποιο νομοθετικό πλαίσιο που καθορίζει τα κριτήρια χωροθέτησης για την κατασκευή χώρου διάθεσης αποβλήτων εκσκαφών κατασκευών και κατεδαφίσεων. Το γνωστό δηλαδή ΑΕΚΚ.

Ποια είναι δηλαδή τα κριτήρια καταλληλότητας (αποστάσεις) ή τα κριτήρια αποκλεισμού ανάλογα τη περίπτωση.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα. Αυτήν την ώρα ψάχνω το ίδιο πράγμα. Το μόνο που έχω βρει μέχρι στιγμής (με μία απλή αναζήτηση στο google) είναι το ΦΕΚ 1312-Β-24.08.2010 ΚΥΑ 36259-1757-Ε103-24.08.2010 Μέτρα, όροι κλπ για εναλλακτική διαχείριση ΑΕΚΚ. Όποιος θέλει να το διαβάσει - κατεβάσει κλπ, με μία απλή αναζήτηση στο Εθνικό Τυπογραφείο (http://www.et.gr/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=104&lang=el) το βρίσκει.

Στα "Έχοντες υπόψη" της παραπάνω Κ.Υ.Α. μπορεί κανείς να βρει αναφορές σε προηγούμενα νομοθετήματα ίσως που να βοηθούν. Δεν τα έχω ψάξει.

 

Φιλικά,

Κωνσταντίνος

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Να σας ρωτήσω μου είπανε από την πολεοδομία ότι για την έκδοση άδειας δόμησης πρέπει να ακολουθήσω τις προδιαγραφές του ΦΕΚ 1312/2010 σε ιδιωτικό έργο και δεν μου δίνουν την άδεια αλλιώς. Σας έχει τύχει γνωρίζεται κάτι? 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.