xristina82 Δημοσιεύτηκε February 23, 2012 at 08:41 πμ Δημοσιεύτηκε February 23, 2012 at 08:41 πμ Κατάστημα έχει βγάλει άδεια για ανελκυστήρα φορτίων και ανταυτού τοποθετήθηκε πλατφόρμα ανύψωσης φορτίων. Εγώ θέλω να τη δηλώσω ως αυθαίρετη. Μπορω? Στο Τεε μου είπαν ότι ο νόμος δεν νομιμοποιεί τέτοιες κατασκευές. Ισχύει αυτό? Ποια η γνώμη σας? Αν βάλω μια παράβαση με αναλυτικό για να είμαι κατοχυρωμένη?
kostavros Δημοσιεύτηκε February 23, 2012 at 12:03 μμ Δημοσιεύτηκε February 23, 2012 at 12:03 μμ δε νομιζω να μην μπορεις..εδω εμενα μου ειπαν στο ΤΕΕ αθηνας να δηλωσω επιπλεον παρκινγκ στην πυλωτη(ανοιχτο) ως λοιπη παραβαση με τον 4014!!(το ειχε βαλει ο κατασκευαστης στην συσταση).απλα πιστευω θα χρειαστει μια λοιπη παραβαση για καθε οροφο που ανεβαινει η πλατφορμα αν ειναι ξεχωριστες ιδιοκτησιες.
xristina82 Δημοσιεύτηκε February 23, 2012 at 12:31 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε February 23, 2012 at 12:31 μμ Σ'ευχαριστώ πολυ! Κι εγώ έτσι πιστεύω, οτι μπορώ, καθώς είναι αυθαίρετη χρήση. Το θέμα είναι πως το ερμηνεύει ο κάθε υπάλληλος που ρωτάμε...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα