Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ευρεση εργασιας στην Αγγλια


ΑΛΕΧΣΤΙ

Recommended Posts

Καλησπέρα με λένε Αλέξανδρο και ειμαι πτυχιούχος μηχανικός οχημάτων..Αυτό που θέλω να ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει σε ποιο μέρος της Αγγλίας ζητάνε περισσότερο μηχανικούς?? Προς το παρόν είμαι εδιμβούργο και δεν έχει μεγάλη ζήτηση..Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

Link to comment
Share on other sites

Κάνε μια εύρεση στο φόρουμ για παρόμοιο θέμα! Εύρεση εργασίας στο Εξωτερικό!

 

Τι θα πει σε ποιο μέρος της Αγγλίας ζητάνε μηχανικούς; Στις μεγάλες πόλεις φυσικά. Αν και τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά δύσκολα τα πράγματα και στη Βρετανία λόγο της κρίσης.. Στο Manchester πάντως που ζούσα τα τελευταία χρόνια έχουν μπόλικους!

Link to comment
Share on other sites

Εννοώ οτι υπάρχουν στην Αγγλία συγκεκριμένα αστικά κέντρα που ζητάνε περισσότερους μηχανικούς στο Εδιμβούργο δεν ζητάνε πολλούς σκέφτομαι για Leeds η Birmingham...Για το Manchester το παρατήρησα και εγώ..

Link to comment
Share on other sites

Έτσι όπως το είπες. Μεγάλα αστικά κέντρα. Ξεκίνα να ψάχνεις λοιπών για δουλειές σε μεγάλες πόλεις. London, Birmingham, Manchester, Liverpool, Newcastle, Southampton, Coventry, Bristol, κτλ κτλ κτλ.. Αν βρεις πάντως κάτι καλό, πες και μένα που ψάχνω! :shock:

Edited by Earl
Link to comment
Share on other sites

Όχι πλέον ΑΛΕΧΣΤΙ.. Βεβαία δεν αποκλείω τίποτα για το πολύ σύντομο μέλλον.. Έτσι πως φαίνεται δεν νομίζω να μείνουνε και πολλοί μηχανικοί στην Ελλάδα..

 

Από τις μέχρι τώρα έρευνές μου στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα, αυτό που βλέπω είναι πως όποιος μηχανικός θέλει να ασκήσει το επάγγελμά του, μάλλον θα πρέπει να στραφεί σε χώρες του εξωτερικού. Πόσο μάλιστα, σε Κίνα, Ινδία, Τουρκία, και γενικότερα αναπτυσσόμενες χώρες, μια που και στις ευρωπαϊκές χώρες υπάρχει βαθιά ύφεση στον κατασκευαστικό τομέα.

 

Στην Αγγλία που ήμουν πριν από περίπου έναν χρόνο, ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα για τους νέους αποφοίτους. Τώρα απ' όσο μου λένε φίλοι μου που έχουν μείνει στο Manchester τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα... :shock: Ας μην απελπιζόμαστε όμως, και να κάνουμε θετικές σκέψεις. Ο παράγοντας τύχη παίζει καθοριστικό βαθμό επίσης φιλαράκι.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά όλα αυτά με κάνουν να πιστεύω όλο και πιο πολύ ότι λάθος επάγγελμα να διαλέξει κανείς να γίνει μηχανικός....

Link to comment
Share on other sites

Δεν είναι ρε συ ikaros λάθος επιλογή.. Απλά όλα τα στραβά και ανάποδα έπεσαν μαζεμένα τα τελευταία 2 χρόνια και έχει πάρει η μπάλα όλους όσους δεν είναι βο(υ)λευτές.. Στο χέρι μας είναι πάντως να φτιάξουμε την κατάσταση.. Αν πάλι γύριζα τον χρόνο πίσω γύρω στο 2003 που ξεκίνησα τις σπουδές μου, θα επέλεγα αντί για μηχανικός να γίνω φωτομοντέλο! :mrgreen:

Άντε καλή σας νύχτα κύριοι!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.