Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα,

μιας και πολλα ακουγονται το τελευταιο διαστημα για μειωσεις λογω βασικου μισθου

και καταργηση κλαδικων συμβασεων, μπορει καποιος να βοηθησει ?

Ειμαι Ηλεκτρολογος Μηχανικος ΤΕ, δουλευω σε ιδιωτικη εταιρεια 6 χρονια τωρα σαν ηλεκτρολογος

και αμοιβομαι βασει της συμβασης των Μηχανικων ΒιομηχανιαςΤΕΙ.

Το μονο επιδομα που παιρνω ειναι το ανθυγιεινο και το αφεντικο μου δινει 130€ περιπου πανω απο τα νομιμα (1643€ μεικτα, 1230€ καθαρα).

Ξερει κανεις τι θα γινει με την παραπανω συμβαση, μεχρι ποτε ισχυει?

Με την μειωση του βασικου μισθου θα επηρεαστει και ο δικος μου ?

Αν μπορειτε απαντηστε μου γιατι αρχιζω να απελπιζομαι

Ευχαριστω

Δημοσιεύτηκε

Με 1230 απελπίζεσαι; πλάκα μας κάνεις; Μέχρι τέλος του έτους ισχύει η κλαδική νομίζω . Μετά αν γίνει καινούρια εντος 3 μηνών θα πάς βάσει εκείνης. Αν δε γίνει, μπορεί να σε προσλάβει με 586€ ....

Δημοσιεύτηκε

Δεν κανω καθολου πλακα, απλα ρωταω μηπως με επηρεασει αμεσα λογω μειωσης του βασικου μισθου.

Και ρωταω γιατι η συμβαση που εχουμε τωρα εχει να κανει με τον βασικο μισθο (καπως λεει συνυπολογιζεται)

Δημοσιεύτηκε

Όχι μόνο άμεσα, αλλά και αναδρομικά από 14/2/2012 θα σε επηρεάσει. Και υποχρεωτικά από όσο τελικά ακούγεται... Βέβαια έχω ακόμα την απορία, οι ΣΣΕ των μηχανικών τι είδους συμβάσεις είναι. Κλαδικές; Ομοιοεπαγγελματικές; Κάτι άλλο;

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε

Και άλλη 1 ερώτηση. Εγώ έχω σύμβαση Μηχανικών Βιομηχανίας ΑΕΙ-ΤΕΙ, Είναι ίδια με διαφορετικές αποδοχές. Λέει

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΒΑΣΕΙ Ν. 4046/2012. ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΤΡΙΜΗΝΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ

ΛΗΞΗ 14/02/2013

Αρα μέχρι θα ισχύει μέχρι τότε?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.