sarah Δημοσιεύτηκε March 14, 2012 at 04:57 μμ Δημοσιεύτηκε March 14, 2012 at 04:57 μμ Γεια σας. Δεν ξέρω αν έχει δημοσιευτεί και άλλο παρόμοιο θέμα, απλά επειδή δεν βρήκα κάτι σχετικο, ξεκινάω ένα δικό μου. Κατοικώ σε μια τριόροφη πολυκατοικία, της οποίας μου ανήκουν 2 απο τα 3 διαμερίσματα και ένα κατάστημα κάτω απο τα διαμερίσματα. Επίσης, έχω και το αποκλειστικό δικαίωμα ύψους ενός ή περισσοτέρων ορόφων. Έχω χτίσει έναν όροφο (τεταρτο) και σκεπή απο επάνω και το έχω κάνει νόμιμο με την πρόσφατη τακτοποιήση αυθαιρέτων. Έχει κάποιο δικαιώμα ο ιδιοκτήτης του άλλο διαμερίσματος στον νέο όροφο που έχω χτίσει ή τα δικαιώματα του είναι πάνω απο αυτόν; Και αν έχει δικαιώματα πάνω απο τον τέταρτο, είμαι αναγκασμένη να κατασκευάσω εγώ κάποια σκάλα για να πηγαίνει ή ανήκει στις κοινόχρηστες δαπάνες της πολυκατοικίας, οπότε δεν έχω καμία υποχρέωση;
BAS Δημοσιεύτηκε March 15, 2012 at 10:54 πμ Δημοσιεύτηκε March 15, 2012 at 10:54 πμ Απευθυνθείτε σε δικηγόρο . Είναι νομικό θέμα .
sarah Δημοσιεύτηκε March 15, 2012 at 04:55 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε March 15, 2012 at 04:55 μμ Ευχαριστώ πολυ
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα