Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερωτήσεις 4014 κ' 4042


Recommended Posts

Ερωτήσεις για το Ν.4014

 

Καλημέρα, έχω μια περίπτωση 2 διαμερισμάτων στο Γ΄όροφο πολυκατοικίας που στα εγκεκριμένα σχέδια της πολεοδομίας τα δείχνει σαν οροφοδιαμέρισμα. Αυθαιρεσίες δεν έχουν μόνο οτι διαφέρουν απο τα εγκεκριμένα(γιατί ο κατασκευαστής δεν έκανε αναθεώρηση), θέλω να τα πάω με το Παρ. 7, άρθρου 50, ν. 4042/12 και μετά να βγάλω άδεια οικοδομής για διαχωρισμό των διαμερισμάτων. Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

α) Μέσω του προγράμματος του ΤΕΕ θα δημιουργήσω μια δήλωση και θα φτιάξω 2 φύλλα καταχώρησης για κάθε πελάτη ξεχωριστά (ή ένα)? και αν ναι θα αναφέρω τα ονόματα και των 2 η δεν πειράζει και θα αναφέρω μονό του ενός?

β) ή θα χρειαστούν 2 δηλώσεις ξεχωριστά για τον καθένα?

γ) αν τελικά βρω την άκρη και πληρώσουν το πρόστιμο εφάπαξ θα μπορώ να τους δώσω βεβαίωση οτι δεν έχουν αυθαίρετες κατασκευές ή πρεπει να περιμένω μέχρι τη β' φάση?

δ) όταν τελειώσω με όλα τα παραπάνω και καταθέσω για άδεια οικοδομής, στην άδεια θα αναφέρονται και τα 2 ονόματα των ιδιοκτητών ή μονο του ενός.

ε) μήπως τελικά συμφέρει να μην εκδοθεί καθόλου άδεια οικοδομής και απλά πάει για τακτοποίηση για 30 χρόνια?

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.