Μετάβαση στο περιεχόμενο

πράξη εφαρμογής


Leon_216

Recommended Posts

Οικοπεδο στη νικητη χαλκιδικης , σε αποσταση κατω των 500 μετρων απο τον αιγιαλο . Ανηκει σε ευρυτερο Ο.Τ. που ειναι υπο πραξη εφαρμογης .Προσφατα υπηρξε αποφαση του δημοτικου συμβουλιου που ενεκρινε το περασμα ενος δρομου απο το ανω ο.τ. Τωρα απο την περιφερεια κ την πολεοδομια λενε πως λογω της αποστασης πρεπει να παει για Π.Δ στο υπουργειο κατω λογω της αποστασης απο τον αιγιαλο.

Α)Iσχυει ακομα αυτο ή αλλαξε με τον καλλικρατη κ παει η αρμοδιοτητα στην ενισχυμενη περιφερεια??κ αν ναι ξερει με ποια εγκυκλιο ή φεκ??αν εξακολουθει να ειναι το υπουργειο ποσος χρονος θελει περιπου για να ολοκληρωθει η διαδικασια αυτη??

Β)τελος μπορει να βγαλει αδεια ως μη εμποδιζοντας το δικο του οικοπεδο την ολοκληρωση της πραξης εφαρμογης , δηλαδη το περασμα του δρομου , καθως αυτος δεν περναει μεσα απο το δικο του οικοπεδο αλλα απο την πανω πλευρα!!αν ναι υπαρχει καποιο συγκεκριμενο νομοθετικο διαταγμα , εγκυκλιος ή υπουργικη αποφαση???σημειωτεον οτι δεν υπαρχουν δημοσια κτηματα μεσα στο συγκεκριμενο Ο.Τ.

Link to comment
Share on other sites

Αφενός, τα δεδομένα είναι ελαφρώς συγκεχυμένα, αφετέρου δεν κατάλαβα τελικά το ερώτημα σας ποιο είναι.

Υπάρχει κάποιο σκαρίφημα που μπορείτε να ανεβάσετε? Συνάδελφο μηχανικό συμβουλευτήκατε να μας μεταφέρετε τα λεγόμενα του?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.