Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνδεση με το δίκτυο ύδρευσης


Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Πρόκειται να αγοράσω ένα διαμέρισμα στον δήμο Θερμαικού. Στη σελίδα της ύδρευσης

http://www.thermaikos.gr/default.aspx?page=121

λέει οτι απαιτείται σχέδιο υδραυλικού για τον ακριβή αριθμό θέσης υδρομέτρου. Τι σχεδιο ειναι αυτό? Υπάρχει περίπτωση να μπορω να το κάνω/υπογράψω εγώ για να μην πληρώνω υδραυλικό? Φαντάζομαι ενοεί αδειούχο υδραυλικό.

 

Πιο κάτω βέβαια λέει

ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ

Εφόσον έχει αλλάξει ο χρήστης του ακινήτου, αρκεί η προσκόμιση στην υπηρεσία μας αντίγραφου του συμβολαίου του ακινήτου, ταυτότητα του νέου ιδιοκτήτη.

 

Το σπίτι δεν έχει κατοικηθεί ακόμα άρα δεν έχει συνδεθεί ποτέ στο δίκτυο. Αρα χρειάζεται ή οχι αυτό το σ΄χεδιο υδραυλικού?

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς εννοεί για σχέδιο υδραυλικού που δουλεύει στη δημοτική επιχείρηση ύδρευσης αποχέτευσης του δήμου θερμαϊκού. Οι υδραυλικοί του δήμου κάνουν & την καταμέτρηση των υδρομέτρων (κοινώς ρολογιών). Πάρε ένα τηλέφωνο στη ΔΕΥΑΘ ή πέρνα από εκεί & ρώτησέ τον προϊστάμενο. Το πιό πιθανό είναι να είναι συνάδελφος μηχανικός οπότε θα σου εξηγήσει τι παίζεται & τι να κάνεις.

Link to comment
Share on other sites

Εννοούν ένα σχέδιο που δείχνει τη θέση του συγκεκριμένου μετρητή στο συλλέκτη, ώστε να ξέρουν σε ποια αναμονή θα τοποθετήσουν τον μετρητή. Όπου η λέξη "σχέδιο" μπορεί να αντιστοιχεί απλά στη συμπλήρωση του ονόματος σε ένα έντυπο με έτοιμο σκαρίφημα και αρίθμηση των μετρητών.

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.