ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2008 Θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο τι χρειάζεται για άδεια λειτουργίας από νομαρχία ξυλουργείου. Έχει μήπως καποιός ένα υπόδειγμα από αντίστοιχη περιβαλλοντική μελέτη! Παρατήρηση: Μην ανοίγετε το ίδιο θέμα δυο φορές είτε στην ίδια είτε σε διαφορετικές θεματικές κατηγορίες. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum και ειδικότερα τον κανόνα υπ' αριθμό 4. Ευχαριστώ, Χάρης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Συγνώμη Χάρη, δεν είχα καταλάβει σωστα. Δεν θα συμβει ξανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Στείλε μου το mail σου για να μπορέσω να σου στείλω το απόγευμα κανονισμούς μελέτες κτλ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΣΠΥΡΟΥ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 το mail μου είναι [email protected] . Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 marko Αν θέλεις μπορείς να τα ανεβάσεις στα downloads στις "Πρότυπες Μελέτες Μηχανικών" ώστε να ωφεληθούν όλα τα μέλη του forum, νυν και μελλοντικά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marko Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Έχεις δίκιο. Νομίζω πως το φόρτωσα ήδη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaXoYs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2008 Ευχαριστούμε συνάδελφε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα