Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτιστικά ασφαλείας


chria

Recommended Posts

Γεια σας!

 

Έχω μία αποθήκη Ζ 500τ.μ. Για τον υπολογισμό των φωτιστικών ασφαλείας χρησιμοποιώ τη σχέση (τ.μ.x10)/(0.7x0.8 ). Στην περιπτωσή μου παίρνω απο τη σχέση αυτή 8929 lumens

 

Υποθέτοντας ότι ένα κοινό φωτιστικό ασφαλείας αποδίδει περίπου 600lumens, συμπεραίνουμε ότι χρειάζομαι 15 φωτιστικά ασφαλείας. Μεγάλο νούμερο για μία αποθήκη 22x22 περίπου. Θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος να μου πει κάποιο άλλο τύπο φωτιστικού ασφαλείας (με προβολέα αν υπάρχει) που να έχει μεγαλύτερη απόδοση. Γνωρίζετε κάποιο site στο internet με φωτιστικά ασφαλείας, ώστε να τυπώσω τα τεχνικά χαρακτηριστικά για τον ιδιοκτήτη και την πολεοδομία?

 

 

Ευχαριστώ πολύ

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω οτι η πολεοδομία τσεκάρει γενικά αν καλύπτεται η φωτινότητα της αίθουσας από τα φωτιστικά ασφαλείας. Απλά τσεκάρει αν υπάρχουν.

Αν τώρα θές για δική σου χρήση να τσεκάρεις τις εντάσεις στο δίκτυο θα βρείς αρκετά καταστήματα και εταιρίες που ασχολούνται με πυροπροστασία και εμπορέονται φωτιστικά. Σίγουρα υπάρχουν και φωτιστικά μεγαλύτερης έντασης από τα κλασικά που είναι διπλής χρήσης (10 λουξ - φωτιστικο και σήμανση μαζί)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.