Μετάβαση στο περιεχόμενο

qwert

Core Members
 • Περιεχόμενα

  761
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Φήμη στην κοινότητα

153 Καλή

5 Ακόλουθοι

Σχετικά qwert

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Προσοχή! Η εγκατάσταση δεξαμενης υγραερίου απαιτεί άδεια δόμησης. ουτε κάν ΕΕΜΚ.
 2. @MAKAP Αιτιολογία την ίδια με lamgar. Ζήτησα την μέγιστη παράταση και μου την δώσαν. Απλά κάναν 2 βδομάδες να την εγκρίνουν. Η κανονική προθεσμία έληγε σε 1,5 μήνα. @funkyphreak2 δεν είναι απαραίτητο.
 3. Τελικά μου το ενέκριναν, αλλά άργησαν. Είχα κάνει αίτηση 1/3/2019.
 4. Εχω υποβάλει αίτημα παρατασης αλλά καμία αντίδραση από το ΠΣ. Καμιά ιδέα?
 5. Ωφελούμενος θέλει να τροποποιήσει κάποια ανοίγματα. Θα βγει ΕΕΜΚ γιατί θα γίνουν κάποιες εργασίες που το απαιτούν (π.χ. εξ. μόνωση). Αν την συμπεριλάβουμε στην ΕΕΜΚ και την τροποποίηση των ανοιγμάτων είμαστε καλυμμένοι; Προφανώς θα τροποποιηθεί αντίστοιχα και το εγκεκριμένο ποσό για την αντικατάσταση των κουφωμάτων χωρίς την δυνατότητα να αυξηθεί όπως αναφέρει ο οδηγός. Υπάρχει κάπου αλλού θέμα? Μου διαφεύγει κάτι;
 6. Πρέπει να τον αντικαταστήσεις στο ΠΣ και να σου επιστρέψει την προκαταβολή. Το πρόβλημα είναι το 2ο αφού είναι άφαντος!
 7. Σε πρόγραμμα με συνολική πρόταση μεγαλύτερη του μέγιστου συνολικού προϋπολογισμού (25.000€) η απόφαση υπαγωγής έχει κουτσουρέψει τα μέγιστα ποσά της κάθε παρέμβασης ώστε να φτάσει στα όρια του μέγιστου συνολικού. π.χ. τον ηλιακό από 1100 των πήγε 1050. και τα κουφώματα από 5.000 τα έκανε 4.800. Σύνολο δηλαδή αυτών των δυο 5850. Αν τιμολογήσω τελικά τα κουφώματα 4750 και τον ηλιακό 1100 (σύνολο 5850 πάλι) θα μου το περάσουν χωρίς ίδια κεφάλαια?
 8. Περιπτωση μειωσης κόστους εργασίας (αντι για αλουμίνια pvc). Προκαταβολή δανείου η μέγιστη δυνατή. Ο προμηθευτής επιστρέφει την διαφορά στον λογαριασμό του ωφελούμενου και ανεβάζουμε το αποδεικτικό από την μεταφορά. That all? Θέλει κάτι ακόμα;
 9. Σελ. 49 οδηγού: Επιλέξιμα είναι παραστατικά επί πιστώσει ...καθώς και εξοφλημένα παραστατικά που αφορούν σε πληρωμή ενεργειακού επιθεωρητή, ασφαλιστικών εισφορών και καταβολή ιδίων κεφαλαίων. Από το παραπάνω καταλαβαίνετε οτι αν κάποιος πάει με ιδια κεφάλαια πρέπει να κοπούν 2 παραστατικά? Ένα για το ποσό της επιδότησης επι πιστώσει και ένα για τα ίδια κεφάλαια εξοφλημένο?
 10. Περιπτωση μειωσης κόστους εργασίας (αντι για αλουμίνια pvc). Προκαταβολή δανείου η μέγιστη δυνατή. Ο προμηθευτής επιστρέφει την διαφορά στον λογαριασμό του ωφελούμενου και ανεβάζουμε το αποδεικτικό από την μεταφορά. That all? Θέλει κάτι ακόμα;
 11. Δυστυχώς καμία απάντηση ως σήμερα... Εγώ πάντως μαζεύω ότι μπορώ. Στο παλιό έτσι έκανα.
 12. Καλησπέρα! Θέλω να αιτηθώ παράταση ολοκλήρωσης έργου γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε όταν καλυτερέψει ο καιρός. Στην αιτιολόγηση τι βάζω? Αρκεί στο πεδίο "σχόλια" να αναφέρω ότι λόγο κακοκαιρίας δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση των εργασιών? Θα απαιτηθεί και υποστηρικτικό έγγραφο, όπως αναφέρει ο οδηγός?
 13. Καλησπέρα! Οι μελέτες πληρώνονται από το πρόγραμμα κατά 100% ή κατά το ποσό της επιδότησης του οφελούμενου (π.χ. 60%)? Αν ισχύει το δεύτερο τότε να υποθέσω ότι σε περίπτωση μη δανεισμού πρέπει να μεταφέρει ο ωφελούμενος το υπόλοιπο στον λογαρισμό του μελετητή ως ίδια κεφάλαια? π.χ. 40% των 248€ άρα 99,20€ ?
 14. Ποιος δήλωσε αντίθετος με αυτό που έχει εγκατασταθεί από τον νηματοθετη? Είπα ότι είμαι αντίθετος με αυτά που ισχυρίζεται εσύ. Και από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν κάνω εγκαταστάσεις? Απλά εγώ είμαι μηχανικός και προτινω τις ορθές λύσεις, για κάθε περίπτωση. Δεν αντιπροσωπεύω κάποια εμπορική φίρμα, όπως καποιοι, με μόνο στόχο να πουλήσω, ακόμα και αν η λύση δεν είναι τεχνικά βέλτιστη. Και το σύστημα που περιγράφεις παραπάνω εφόσον είναι δισωληνιο, είναι ορθό να το λύσει καποιος με την εφαρμογή του δισωληνιου της 4Μ και όχι με την εφαρμογή του μονοσωληνιου.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.