Jump to content

qwert

Core Members
 • Content Count

  778
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

qwert last won the day on October 8 2017

qwert had the most liked content!

Community Reputation

154 Καλή

5 Followers

About qwert

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Σε αίτημα που αρχικά είχε λήξη προθεσμίας κάπου στο τέλος αυγούστου έχει μεταφερθεί απο μόνη της η προθεσμία στις 22/12/2019. Πάει κάπου το μυαλό σας? Αίτημα παράτασης δεν θυμάμαι να έχω υποβάλει ούτε φαίνεται κάτι αντίστοιχο από το ΠΣ.
 2. Καλημέρα! Παρέμβαση με ΙΚΑ. Στο παράρτημα 6 πώς περνάμε τα έξοδα του ΙΚΑ ώστε το ποσόν να είναι ίδιο με αυτό της απόφασης υπαγωγής?
 3. Αν σε απορρίψουν εξ αρχής μικρό το κακό. Το θέμα είναι μη το δουν στο τέλος που θα περιμένεις να πληρωθείς!
 4. Με προβληματίζει ο κοινός λογαριασμός ρεύματος.
 5. Διπλοκατοικία με κύρια κατοικία του ενός απο τον ιδιοκτήτη και δωρεάν παραχώρηση της άλλης μπαίνει ως πολυκατοικία; Υπάρχει πρόβλημα αν έχει ένα ρολοί ΔΕΗ;
 6. Στο 1ο ΠΕΑ δεν είχα κόψει αμοιβή γιατί ήταν πελάτης μου από το ΕΚΟ 1 (2012) ο οποίος δεν εντάχθηκε τότε και δεν ήθελa να τον χρεώσω ξανα (με ε΄χε πληρώσει το 2012)/ Μπορώ να κοστολογήσω το 2ο ΠΕΑ όσο και τα 2 μαζί μιας και το μεγιστο επιλέξιμο ποσό αφορά και το συνολο των 2 ΠΕΑ; Θα εγκρίνουν την δαπάνη ή θα μου το κόψουν επειδή θα έχω μια ΑΠΥ;
 7. Υπάρχει κάποιος που διάβασε τον οδηγό του Β' κύκλου; Αλλάζει κάτι ουσιαστικό σε σχέση με τον Α' κύκλο;
 8. Πήγα να μπώ σημερα στο σαητ και μου έβγαλε μια φόρμα με τα στοιχεία μου και αίτηση για την ρύθμιση των οφειλών!
 9. Κατα αρχας μπορεί η ενδοδαπέδια να μην επαρκεί και τα fan coil να είναι συμπληρωματικά. Κατα δεύτερον μπορεί να τα έχει βάλει για ψύξη αντι να χρησιμοποιησει άλλη μονάδα για αυτό. Όπως και να έχει την απάντηση θα σας την δώσει ο μηχανολόγος και οχι ο υδραυλικός...
 10. Πολλοί το είδα λίγοι το καταλαβαν. Ναι το δοχείο πρέπει να πατάει στο δώμα και απο πάνω του να βρίσκεται ο συλλέκτης. Υπάρχουν κάποιες εταιρείες που βγάλουν τέτοιους ηλιακούς αλλά οχι όλες. Το ιδιο συμβαίνει και στις πολεοδομίες. Κάποιοι το ζητάν έτσι ακριβώς κάποιοι δεν το έχουν πιάσει ακόμα. Πλέον όμως είναι στην δική μας ευθύνη τι θα δείχνουμε στις μελετες. Οπότε, ο καθείς ας πράξει τα δέοντα.
 11. Προσοχή: Τα ενοικιαζόμενα διαμερισματα πρέπει να είναι κύριες κατοικίες των ενοικιαστών για να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα.
 12. Κατα αρχάς πάρε μια παράταση. Κατα δευτερον νομίζω οτι δεν μπορείς να κάνεις κάτι εφόσον έχεις αποστείλει αίτημα για κατάθεση προκαταβολών. Μόνο επκοινωνία με το ΕΤΕΑΝ.
 13. Επειδή το σκέφτηκα-έψαξα λίγο να η σειρά: Εντάσεις κάποιον στο εξοικονομώ. Κάποια εργασία απαιτεί ΕΕΜΚ. Τον στέλνεις σε ΠΜ ή ΑΜ και του ανακαλύπτουν κάποιο αυθαίρετο. Αν πας σε νομιμοποίηση φαίνεται κάπου; Ναι. Φαίνεται στην άδεια μικρής κλίμακας ως πράξη χωρίς όμως ημερομηνία. Κάλο αυτό μήπως την γλίτωσα; Δεν είμαι σίγουρος, διότι στον οδηγό και στις οδηγίες πληρότητας αιτήσεως αναφέρει ότι πρέπει να ανεβούν οι άδεις και κάθε τυχόν νομιμοποιήσεις. Λύσεις: 1)Νομιμοποίηση και ο θεός βοηθός. 2) Αφαιρείς εργασίες που απαιτούν ΕΕΜΚ και πραγματοποιείς τις υπόλοιπες.
 14. Το πρόβλημα δημιουργείται λόγω του προγράμματος και συγκεκριμένα της απαίτησης για έκδοση ΕΕΜΚ. Εμείς σαν ΗΜ δεν πολυ-ελέγχουμε αυθαιρεσίες. Οταν όμως στείλεις το πελάτη να βγάλει ΕΕΜΚ ο ΠΜ ή ο αρχιτέκτων θα του βγάλει ολο και κάποιο αυθαίρετο.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.