Μετάβαση στο περιεχόμενο

qwert

Core Members
 • Περιεχόμενα

  748
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  3

Φήμη στην κοινότητα

153 Εξαιρετική

5 Ακόλουθοι

Σχετικά qwert

 • Κατάταξη:
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλησπέρα! Οι μελέτες πληρώνονται από το πρόγραμμα κατά 100% ή κατά το ποσό της επιδότησης του οφελούμενου (π.χ. 60%)? Αν ισχύει το δεύτερο τότε να υποθέσω ότι σε περίπτωση μη δανεισμού πρέπει να μεταφέρει ο ωφελούμενος το υπόλοιπο στον λογαρισμό του μελετητή ως ίδια κεφάλαια? π.χ. 40% των 248€ άρα 99,20€ ?
 2. Ποιος δήλωσε αντίθετος με αυτό που έχει εγκατασταθεί από τον νηματοθετη? Είπα ότι είμαι αντίθετος με αυτά που ισχυρίζεται εσύ. Και από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι δεν κάνω εγκαταστάσεις? Απλά εγώ είμαι μηχανικός και προτινω τις ορθές λύσεις, για κάθε περίπτωση. Δεν αντιπροσωπεύω κάποια εμπορική φίρμα, όπως καποιοι, με μόνο στόχο να πουλήσω, ακόμα και αν η λύση δεν είναι τεχνικά βέλτιστη. Και το σύστημα που περιγράφεις παραπάνω εφόσον είναι δισωληνιο, είναι ορθό να το λύσει καποιος με την εφαρμογή του δισωληνιου της 4Μ και όχι με την εφαρμογή του μονοσωληνιου.
 3. Διαφωνώ σε όλα όσα γράφεις. Ναι δεν έχω προτείνει ούτε πρόκειται να προτείνω ποτέ Α/Θ χαμηλών με σώματα ακτινοβολίας, ως ορθή τεχνικά λύση Επίσης το να αντικαταστήσεις τα σώματα με διπλάσιου ή τριπλάσιου μεγέθους δεν είναι πάντα εφικτό για διάφορους λόγους. Άσε που είναι καραγκιοζιλίκι από άποψη design. Πάντα όμως σε τέτοιες μπακαλίστικες λύσεις γίνεται η εξής λάθος παραδοχή: Οτι οι ιφυστάμενες σωληνώσεις στο δάπεδο έχουν επαρκή μέγεθος για την πολλαπλάσια παροχή νερού που απαιτεί το νέο τερατώδες σώμα. Οσο για το παραπάνω είναι εντελώς λάθος. Αυτό που περιγράφεις είναι ο ορισμός του δισωληνίου.
 4. Και γιατί να έχει? Τα θερμαντικά σώματα είναι τερματικές μονάδες υψηλής θερμοκρασίας. Αν θες να παίξεις με χαμηλές θερμοκρασίες, για να κερδίσεις την όποια διαφορά από τον β.α. του λέβητα, πας σε άλλες τερματικές (fcu, ενδοδαπέδιο κλπ)
 5. Οτι θα δουλεύεις με max θερμοκρασία λέβητα 50 βαθμούς? Δεν νομίζω οτι έχει νόημα οταν παίζεις με σώματα.
 6. Σε τι να βοηθήσουμε ακριβώς? Να σου φτιάξουμε εμείς τις υπεύθυνες δηλώσεις που σου ζητάνε???
 7. Επιτρέπεται αλλαγή προμηθευτή. Στην περίπτωση που ο αρχικός προμηθευτής έχει ήδη λάβει προκαταβολή, ο Ωφελούμενος θα πρέπει πρώτα να διασφαλίσει ότι ο αρχικός προμηθευτής θα επιστρέψει την προκαταβολή στο λογαριασμό εξυπηρέτησης του δανείου και στη συνέχεια να προβεί στην αλλαγή του προμηθευτή στο πληροφοριακό σύστημα. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την επιστροφή της προκαταβολής βαρύνει τον Ωφελούμενο. Το ποσό της επιστροφής είτε αποδίδεται στους νέους προμηθευτές είτε επιμερίζεται στους υφιστάμενους.
 8. Η ηλιοθερμία ενδείκνυται ως υποβοήθηση και όχι ως αυτόνομη θέρμανση. Τεχνοοικονομικά αξίζει να καλύψεις 20-40% των ετήσιων αναγκών σου ανάλογα την περίπτωση.-
 9. Επιστροφή τυχον προαταβολής και αλλαγή μέσω του Π.Σ.
 10. Ευχαριστώ @katrmp. Αν είναι όντος έτσι τότε θα έπρεπε να έλεγε ο οδηγός: .......και καταβολή ίδιων κεφαλαίων που αφορούν υπερβάλλοντα ποσά σε σχέση με τα ανώτατα όρια του προγράμματος.
 11. Οδηγός παράγραφος 7.1 Επιλέξιμα για το Πρόγραμμα είναι τα παραστατικά δαπανών επί πιστώσει, συμπεριλαμβανομένων των παραστατικών δαπανών αμοιβής συμβούλου έργου και εκπόνησης τεχνικών μελετών, καθώς και τα εξοφλημένα παραστατικά που αφορούν σε πληρωμή ενεργειακού επιθεωρητή, ασφαλιστικών εισφορών και καταβολή ιδίων κεφαλαίων, Τι εννοεί ο ποιητής? Σε περίπτωση ιδίων κεφαλαίων κόβεις 2 παραστατικά. Ένα εξοφλημένο και ένα επί πιστώσει?
 12. Παιδιά για τις τέντες το έχετε ξετινάξει το θέμα. Για τις εγκαταστάσεις θέρμανσης που πραγματοποιούνται με δεκάδες υλικά ποια η γνώμη σας? Απαιτείται μονο για την μονάδα παραγωγής ή και για τα υπόλοιπα υλικά? Σχετικό θέμα χωρίς ανταπόκριση
 13. Ρε ανθρωπε, δεν ειμαστε οι ελεγκτες. Αν δεν εχεις κοψει παραστατικά βγάλε πρώτα την άδεια και μετά κόψε. Αν τα έχεις κόψει δεν μπορεις να κάνεις και αλλιώς. Βγάλτην μετά και οτι ειναι να γινει θα γίνει.-
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.