bamvaop Δημοσιεύτηκε June 21, 2012 at 05:55 μμ Δημοσιεύτηκε June 21, 2012 at 05:55 μμ Kαλησπέρα.Εδω και καιρό ψάχνω κάποιο αξιόπιστο προγραμμά για διαχείριση οικονομικών δεδομένων μιας επιχείρησης. Αν έχει κάποιος δουλέψει καποιο που να αξίζει η αγορά του θα ήθελα να μου απαντήσει. Εκτός απο επιλογές οπως το να περιέχει όλα τα στοιχεία των πελατών, έσοδα-έξοδα και εκτύπωση παραστατικών-τιμολογίων, ψάχνω κάποιο μαζί με φορολογικό μηχανισμό.
Sw0rdf1sh Δημοσιεύτηκε June 21, 2012 at 06:41 μμ Δημοσιεύτηκε June 21, 2012 at 06:41 μμ http://sourceforge.net/projects/osfinancials/
mioew Δημοσιεύτηκε July 6, 2012 at 10:37 πμ Δημοσιεύτηκε July 6, 2012 at 10:37 πμ http://www.lexiconsoftware.gr/moneyfest.asp To συγκεκριμένο πρόγραμμα το δουλεύω η ίδια προσωπικά στην δουλειά μου εδώ και δύο χρόνια. Αξίζει να αναφέρω την άψογη υποστήριξη και συνεργασία με την Lexicon όσες φορές ήταν απαραίτητη η βοήθεια τους. Τέλος, αν δεν κάνω λάθος πρέπει να έχει και το πρόγραμμα σε συνδυασμό με την αγορά φορολογικού. Δες το με το trial και πάρε μια γενική ιδέα.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα