Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ηλεκτρολογος με μηνιαια συνδρομη. γινετε? ("κοντοτα" οπως λεγανε για γιατρους)


Recommended Posts

Σε μια κουβεντα με καποιο πελατη που ασχολειται με γεωργικες επιχηρησεις και εχει καποιες αποθηκες και ξηραντηρια, οπως και αρκετα ακινητα μου ανεφερε κατι για κοντότα. Δηλαδη, αν δεν το εχετε ακουσει αλλη φορα κατι σαν ο προσωπικος ηλεκτρολογος με μηνιαια συνδρομη. Παραπανω δεν το συζητησαμε αλλα επειδη θα ξαναβρεθουμε να τελειωσω μια δουλεια το βλέπω να "πεφτει στο τραπεζι".

Προσωπικα εχω την αποψη πως κατι τετοιο δεν μπορει να γινει λογω της φύσης του επαγγελματος, αλλα απο την αλλη γνωριζοντας οτι μπορει καποιος να ειναι ελ.επαγγελματιας αλλά να πληρωνεται και μηνιατικο ( ή κατι αναλογο) απο καποια επιχειρηση φανταζομαι πως μπορει να υπαρξει κατι σχετικο.

Επειδη δεν γνωριζω και ουτε μου εχει τύχει να συζητησω κατι αναλογο, θα ηθελα μερικες γνωμες συμβουλες για του που θα πρεπει να φερω τη κουβεντα, τι να ζητησω. Σε τι βαση δηλαδη να γινει η συζητηση.

Σκεφτομαι πως ενα ελαχιστο ποσο θα μπορουσε να ειναι το μηνα και οτι υλικα να ειναι "δικα του". Απο την αλλη ομως θα μπορει να θελει να κανει πχ, ενα σπιτι ανακαινηση ή να φτιαξει ενα ξηραντηριο. Εκει λογικα θα πρεπει να είναι ξεχωριστη συμφωνια μιας και με 50-100-200 κλπ ευρο το μηνα δεν συμφερει.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ συγκεκριμένων χώρων και εγκαστάσεων... γιατί αν μπεις στην λογική του μηνιαίου για το ο,τιδήποτε (συντήρηση και εγκατάσταση) τότε... μπορεί να σε απασχολεί και 25 ημέρες μηνιαίως.... ;) θα πρέπει να επισκεφθείς και να ελέγξεις πριν την συμφωνία τους χώρους... ώστε να δεις το τί μπορεί να "προκύψει"... και βεβαίως να υπολογίσεις και έξοδα μετακίνησης αν είναι τα ακίνητα μακριά από την έδρα σου...

 

Πάντως 200 ευρά τον μήνα... για τις εγκαταστάσεις που γράφεις παραπάνω κατ' εμέ είναι λίγα....

Link to comment
Share on other sites

Συμφωνώ και εγώ πως είναι λίγα.

 

Ένα ακόμα που θα πρέπει να προσέξεις είναι οι χρόνοι μέσα στους οποίους θα πρέπει να ανταποκρίνεσαι (μην είναι άντρα θέλω τώρα τον θέλω.. γιατί θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις, ειδικά αν δεν έχεις και κάποιον να σε βοηθάει)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.