Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άδεια Κολυμβητικής Δεξαμενής ΕΟΤ


Recommended Posts

Καλημέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω τί ακριβως πρέπει να περιέχουν η βεβαίωση και υπεύθυνη δήλωση μηχανικού που κατατίθενται μαζί με την τεχνική έκθεση και τα σχέδια. Υπάρχει μήπως κάποιο πρότυπο;

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!

Link to comment
Share on other sites

MHN ανοιγεις το ιδιο θεμα πολλες φορες ρωτωντας το ιδιο πραγμα. Λυπησου τους συντονιστες..

Στο θεμα σου, προτυπο δεν εχω δει να υπαρχει. Ζητα να σου δωσουν ή να σου δειξουν τι δινουν αλλοι μηχανικοι, και φτιαξε κατι παρομοιο.

Η βεβαίωση πρεπει να αναφερεται στις απαιτησεις της νομοθεσιας/υγειονομικων διαταξεων κτλ, και οτι η δεξαμενη τις πληρει.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

- Βεβαίωση ότι η κολυμβητική δεξαμενή είναι κατασκευασμένη κατά τρόπο άρτιο και σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ηλεκτρομηχανολογικής επάρκειας. (άρα θέλει ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο)

 

-Υπεύθυνη δήλωση ότι η κολυμβητική δεξαμενή πληροί τις προδιαγραφές υγιεινής της υπ.αριθμ Γ1/443/1973 (ΦΕΚ 87 Β) όπως τροποποιήθηκε με τη Γ4/1150/1976 (ΦΕΚ 937 Β) υγειονομική διάταξη και την υπ.αριθμ ΔΥΓ2/80825/2005 (ΦΕΚ 120 Β/2006) κοινή απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (άρα θέλει ηλεκτρολόγο-μηχανολόγο)

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει ο 4070/2012 που δίνει δικαίωμα υπογραφής και στους Τ.Ε (Μηχανολόγους ή Ηλεκτρολόγους) Manolis.

 

Σχετικά με την υπεύθυνη δήλωση και τη βεβαίωση, για όσους ψάχνονται, απλά συμπληρώνετε πως η κολυμβητική δεξαμενή πληροί τις ισχύουσες προδιαγραφές του 3766/09 (για την Υ.Δ.) και πως η Κ.Δ. είναι κατασκευασμένη κατά τρόπο άρτιο.

 

Συγγνώμη για το double post ckiriako!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.