Μετάβαση στο περιεχόμενο

αλαλουμ με φυσιοθεραπειες.Ποια ειναι η αληθεια τελικα?


rainman

Recommended Posts

Γεια σας συναδελφοι.

 

Να πω εν συντομια την προσωπικη μου ιστορια προσβλεποντας να βοηθησει καποιος αλλος παθων εδω μεσα.

Εχοντας κανει ενα χειρουργιο για αποκατασταση ΠΧΣ στο αριστερο γονατο,πηγα σε ενα κεντρο αποκαταστασης να ξεκινησω.

Σημειωτεον πως πριν κανω το χειρουργιο ειχα επισκεφτει το μερος και μου ειχε αφησει καλη εντυπωση,οταν ειπα πως εχω ΤΣΜΕΔΕ μου ειπαν ναι κανενα προβλημα απλα πες στο γιατρο να γραψει για κεντρο αποκαταστασης κι οχι φυσιοθεραπευτηριο απλο.Ειμαι καλυμενος οικονομικα λεω η θα επιβαρυνθω?Καλυμενος μου λεει.

 

Παω σημερα να ξεκινησω φυσιο,και της δινω το παραπεμπτικο του γιατρου παρεα με το βιβλιαριο μου.Μου λεει θα πας στο ΤΣΜΕΔΕ για προεγκριση.

Ξεκινα το ωραιο αλαλουμ.Στο τοπικο ΤΣΜΕΔΕ μου λενε πως δν θεωρουνται γιατι ο γιατρος στο βιβλιαριο δν γραφει αναλυτικα

πχ 10 laser,

10 tens

10 ρευματα.

 

αλλα απλα 30 συνεδριες σε κεντρο αποκαταστασης.Μου λενε πανε σε ενα γιατρο εδω περα να σου τις γραψει αναλυτικα και ελα παλι.

Το θεμα ειναι ομως πως αν τις γραψει αναλυτικα η τυπισσα στο κεντρο αποκαταστασης ενδεχομενως να μην τα δεχτει η αν τα δεχτει τοτε θα πρεπει να κανω μονο 10 που δικαιολογει το ταμειο μας.Ναι,ετσι μου ειπαν.Πλεον δικαιολογουμε 10 συνεδριες σε 2 σημεια χ 4 ειδη.Μετα απο χειρουργιο της λεω?Ειστε σοβαροι?

 

Η τυπισσα στο φυσικοθεραπευτηριο που της ειπα αυτο μου λεει εδω ειναι κεντρο αποκαταστασης και οσες σου γραψε ο γιατρος σου 30 δλδ ειναι εφαπαξ και τις δικαιολογει το ΤΣΜΕΔΕ.Στο ΤΣΜΕΔΕ μου λεγανε δν ξερουμε τπτ για κεντρα αποκαταστασης θα παρω τηλ στα κεντρικα και δν τα σηκωνουν τα τηλεφωνα.Οτι να ναι δλδ.

 

Εσεις ξερετε τελικα τι παιζει με το γ@$@ ταμειο μας?

Δικαιολογει μονο 10 συνεδριες μετα απο χειρουργια η αλλαζει το καθεστως μιας και ειμαι χειρουργημενος κι οχι απλα "χτυπημενος"?

Με τα κεντρα αποκαταστασης τι παιζει γνωριζει κανεις?Σε ενα αλλο που πηρα τηλ,μου πανε παει 75 ευρω η ωρα μεγαλε.ΓΙα να μου κανουν τα ιδια δλδ που κανουν και στις απλες φυσιοθεραπειες.Ρευματα τενς και μαλαξεις.Μηπως ειναι ψιλοαπατεωνες και τα βαφτιζουν αποκαταστασης κεντρα?

 

Γνωμες ευπροσδεκτες.

 

Ευχαριστω που με διαβασατε.

 

Ενας απελπισμενος ετοιμος για immigration μηχανικος .

Link to comment
Share on other sites

Οι παροχές του ΤΣΜΕΔΕ είναι εδώ

 

http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/%CE%9A%CE%A5%CE%A4/%CE%A0%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AD%CF%82%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82/tabid/367/Default.aspx

 

Για αποκατάσταση δεν αναφέρεται κάτι, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει και κάτι με βεβαιότητα. Ίσως εκεί που αναφέρει περί επιδόματος αποθεραπείας (820 Ευρώ/έτος), μπορεί να ενταχθείς (υπόθεση κάνω).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.