Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασια ως ελευθερος επαγγελματιας


Recommended Posts

Κανονικα δεν θα σε χρεωσει κιολας για την εναρξη,παρα μονο με το μηνα απο τοτε που θα ξεκινησεις.

 

γιατί ρε φίλε εσύ όταν κάνεις μια δουλειά σε πελάτη σου την κάνεις τζάμπα;

Link to comment
Share on other sites

Φιλε, οχι δεν την κανω τζαμπα. Αυτο που ειπα, φιλε, στον νεο συναδελφο, ειναι, φιλε, να ξερει οτι ο λογιστης δεν πρεπει να του χρεωσει και τη διαδικασια της εναρξης, παραμονο, φιλε με το υφακι, τον πρωτο μηνα απο τοτε που κανει την εναρξη. Γιατι φιλε, νομιζεις οτι δεν υπαρχουν λογιστες που θα σου ζητησουν και ενα ποσο για την εναρξη (μαζεμα δικαιολογητικων, συμβουλες). Θα σου πουν: ακου να δεις φιλε (σαν και σενα περιπου), τοσο παει ο μηνας και τοσο η δουλεια που θα σου κανω για την εναρξη. Αυτα, φιλακια και ηρεμησε λιγο αντι να ψαχνεις αφορμη να την πεις αμεσως σε καποιον.

Link to comment
Share on other sites

Εννοειται οτι πριν δεχτω την δουλεια θα τα λαβω ολα υποψη

Αλλα υπαρχει και το εξης

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης είναι η φορολογία των πολιτών που αμείβονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών (το γνωστό μπλοκάκι), αλλά η σχέση τους με την εταιρεία στην οποία εργάζονται είναι σταθερή και μόνιμη. Πρόκειται σε μεγάλο βαθμό για νέους που ουσιαστικά διατηρούν σχέση μισθωτού εργαζομένου με την εταιρεία τους παρότι αμείβονται με μπλοκάκι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σύμφωνα με το επικρατέστερο σενάριο, προβλέπεται για μέχρι ενός ύψους εισόδημα να φορολογούνται ως μισθωτοί με αφορολόγητο 5.000 ευρώ και με τους συντελεστές της φορολογικής κλίμακας. Επίσης, σχεδιάζεται να υπάρξει ειδική ρύθμιση που θα προβλέπει ότι μισθωτοί ή συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν εισοδήματα και από δελτίο παροχής υπηρεσιών θα φορολογούνται για το κάθε εισόδημα ξεχωριστά. Δηλαδή, με βάση τη φορολογική κλίμακα για το εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες και με βάση τον ενιαίο φόρο 35% για το εισόδημα από το ελευθέριο επάγγελμα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.